donnyeverton

Klar seier i første Everton-start: – Han var outstanding

Donny van de Beek fikk en vanskelig start på Everton-utlånet da han kom innpå med en halvtime igjen å spille av 3-1-tapet mot Newcastle tidligere i uka.

Lørdag fikk han imidlertid sin første kamp fra start, og endelig fikk 24-åringen vist noe av det som bor i ham.

Den ulånte United-spilleren var tredje sist på 1-0-målet mot Leeds, og spilte hele kampen da Everton til slutt vant 3-0.

– En outstanding debut. Sørget for 1-0-målet med en glimrende pasning og en intelligent avgjørelse. Fikk anerkjennelse fra Gwladys Street (red.anm: Everton-tribune) med en egen sang etter 15 minutter, skriver Liverpool Echo – som ga ham 8 på børsen.

Ingen fikk bedre enn det.

Dette skjedde dagen etter at Anthony Martial hadde to målgivende for Sevilla mot Elche.

Andre utlånte i aksjon lørdag:

Brandon Williams (Norwich)

Williams spilte hele kampen da Norwich ble slått med klare 4-0 av Manchester City hjemme på Carrow Road.

James Garner, Nottingham Forest (Championship)

Seier mot Leicester i FA-cupen forrige helg. Scoring og seier mot Blackburn onsdag. Lørdag ble det 2-2 for James Garner og Forest hjemme mot Stoke.

Garner spilte nok en gang hele kampen, og han pådro seg et gult kort underveis.

Teden Mengi, Birmingham (Championship)

Mengi spilte 90 minutter da Birmingham tok en sterk 3-0-seier hjemme mot Luton.

Di’Shon Bernard, Hull (Championship)

Var ubenyttet reserve da Hull tapte 0-1 hjemme mot Fulham.

Reece Devine, Walsall (League 2)

Devine spilte 90 minutter på backen da Walsall slo Tranmere 1-0 hjemme.

Dylan Levitt, Dundee United (Skotsk Premiership)

Levitt spilte 74 minutter da Dundee United slo ut Partick Thistle i den skotske cupen.

Axel Tuanzebe, Napoli (Serie A)

Tuanzebe er fortsatt ikke med for Napoli, og var altså ikke å se fra start eller på benken for Napoli-laget som møtte Inter lørdag.

Amad Diallo, Rangers (Skots premiership)

Amad spilte 70 minutter da Rangers slo Annan Athletic 3-0 i den skotske cupen lørdag. Han var nest sist på 3-0-målet, og fikk mange lovord for prestasjonen sin.