– Det er alltid godt å spille med denne typen spillere

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har blitt godt mottatt i Manchester United.

– Alle har hjulpet meg mye, og ønsket å få meg til å føle meg hjemme, og dette er veldig fint for meg, og har gitt meg selvtillit til å spille. Det er en familieklubb, det følte jeg fra de første sekundene jeg var her, sa Donny van de Beek i et intervju med klubbmagasinet Inside United.

Nå gleder han seg til å spille på Old Trafford – og aller mest til å spille der når supporterne er tilbake på stadion etter hvert.

– Old Trafford er en fantastisk stadion. Det fineste vil være når fansen er der også, og jeg gleder meg til å spille for første gang foran dem. Jeg håper å se dem snart på stadion, for det vil gi styrke til laget vårt å ha dem med oss.

BEST MED TILSKUERE: Old Trafford.
BEST MED TILSKUERE: Old Trafford.

Old Trafford har vært hjemmebanen for en rekke nederlendere tidligere også.

– Jeg så United mye [da jeg var yngre] siden mange nederlendere har spilt her, og det var fint å se nederlandske spillere der når en er en ung gutt. Daley, Edwin, Robin van Persie… De vant mange titler, og United spilte alltid fin fotball, noe som alltid var godt å se.

Van de Beek ble spurt om hvordan det føles å være en del av en ung, offensiv og talentfull stall, og 23-åringen tror det passer ham bra.

– Jeg gleder meg til å spille mange kamper med dem. Det er mange unge spillere i gruppa, rundt min alder, og jeg tror dette er en veldig stor mulighet for meg til å hjelpe laget.

– Det er alltid godt å spille med denne typen spillere, en kan lære fra alle. Alle har sine egne kvaliteter, og en må lære ting fra dem. Jeg er veldig glad for at jeg kan spille dem. Det er det jeg ønsker, og jeg håper at vi sammen kan skape en veldig fin fremtid for klubben.

GLEDER SEG: Donny van de Beek.
GLEDER SEG: Donny van de Beek.
Powered by Labrador CMS