dvdb

Agenten mener Ronaldo-kjøpet kan skape problemer for Van de Beek

Agenten til Donny van de Beek freste mot Manchester United etter at 24-åringen ikke fikk forlate klubben i sommer. Nå har Guido Albers gitt et nytt intervju.

Publisert Sist oppdatert

Da overgangsvinduet stengte, stilte den nederlandske agenten opp i et intervju og beskyldte Manchester United for ikke å ha holdt det de hadde lovet Van de Beek.

Én uke senere utdyper Albers kritikken. I et intervju med TV-kanalen Ziggo argumenterer blant annet agenten for at signeringen av Cristiano Ronaldo kan skape flere problemer for Van de Beek.

– Vi visste det var dårlige nyheter da Ronaldo kom, sa Albers.

– Pogba spiller ute til venstre, og Ronaldo-overgangen betyr at Pogba kan flyttes inn på midtbanen igjen.

Belgium v Portugal - UEFA Euro 2020: Round of 16
ØKER KONKURRANSEN: Cristiano Ronaldo gjør det enda vanskeligere å få plass på United-laget.

Ville til Everton

Albers forteller at han og Van de Beek i sommer tok kontakt med klubben og forklarte at de ønsket å flytte på seg.

Agenten sier at han fikk grønt lys, og gikk i dialog med Everton.

– Donny bestemte seg for at han kunne ta et steg ned i karrieren for å få spilletid. Everton har ikke en tier, da det er utfordringer med både James Rodriguez og Gylfi Sigurdsson. Alt var klart for en overgang, forteller Albers.

– Men mandag kveld fikk vi en telefon fra Solskjær, som sa at en overgang var utelukket og at Donny måtte stille til trening dagen etter.

Tidligere har Albers sagt at det også var interesse fra Italia og Tyskland.

Van de Beek var en av spillerne som fikk en skikkelig oppkjøring og avsluttet også kampen mot Brentford som kaptein.

Likevel har han ikke spilt et eneste minutt i løpet av de tre første kampene, noe som førte til at han ble vraket av landslagssjef Louis van Gaal.

Manchester United Travel to Gdansk for the UEFA Europa League Final
STATUS QUO: Donny van de Beek blir værende i Manchester.

– Donny er klar

I intervjuet virker likevel Albers optimistisk vedrørende Van de Beeks fremtid på Old Trafford. Agenten forteller at de har hatt samtaler med Solskjær og ledelsen.

– Vi har gjort det klart at Donny ikke er en spiller som bare skal spille ligacup, FA-cup eller europeiske kamper. Donny reiste til England for å spille i Premier League, sier Albers.

– Ting er ganske mye klarere nå, og jeg forventer at Donny vil få sine sjanser.

– Donny har jobbet ekstremt hardt i sommer. Han hadde bare sju dager ferie. Resten av sommeren brukte han på å komme i form. Han er klar.

Van de Beek ble hentet fra Ajax for 40 millioner euro i fjor sommer. I Premier League har det bare blitt fire kamper fra start så langt.

Powered by Labrador CMS