– Kommer til å bli en viktig spiller for oss

Nemanja Matic mener at Donny van de Beek bidrar både på og utenfor banen.

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har tilgode å starte for Manchester United i Premier League, men i de kampene nederlenderen har vær involvert har han imponert. Midtbanekollega Nemanja Matic skryter av nysigneringen og tror han vil bli en viktig spiller. Det sier serberen i United Review (kampprogrammet).

– Utenfor banen er han en fin fyr, og på banen har han masse kvaliteter med ball og bevegelsene rundt boksen er fine. Jeg tror at han denne sesongen og i fremtiden vil bli en veldig viktig spiller. Han er fortsatt ung og kan forbedre seg, så jeg er veldig glad for å ham på laget.

– Kommer til å bli vanskelig

På søndag skal United møte Tottenham og tidligere United-manager José Mourinho på Old Trafford. Gjestene fra London møtte Chelsea i ligacupen på tirsdag, før de tok imot Maccabi Haifa i Europa League på torsdag. I begge kampene mønstret Mourinho sterke lag. Matic erkjenner at søndagens motstander har hatt en tøff uke, men det har også United.  

– Vi vet at de har spilt mange kamper, spesielt den siste uken. Det er hardt for dem, men vi spilte også en tøff kamp i midtuken. Det kommer til å bli vanskelig fordi det er alltid det når man møter Tottenham.

– De har en bra tropp med spillere og en god manager som vi kjenner veldig godt. Vi skal gjøre vårt beste for å vinne.

VENDER TILBAKE: På søndag er José Mourinho på plass på Old Trafford igjen.
VENDER TILBAKE: På søndag er José Mourinho på plass på Old Trafford igjen.

Trøblete sesonginnledning

United har hatt en trøblete start på Premier League-sesongen. Først ble det tap hjemme for Crystal Palace og deretter fulgte én noe ufortjent seier mot Brighton. Tottenham har også vært varierende i sesonginnledningen og står med én seier, én uavgjort og ett tap. Matic mener at United må vinne på søndag.

– Vi har allerede tapt noen poeng på hjemmebane, så nå må vi få en rekke med fem eller seks kamper på rad der vi vinner, vinner og vinner, fordi da vi vil ha sjansen til å vinne troféer. Det var slik vi avsluttet forrige sesong. Vi vet hva vi gjorde bra og nå må vi prøve å gjenta det slik at de vi kan gå inn til de neste kampene med tro og selvtillit.

 

Powered by Labrador CMS