– Burde ikke ha dratt til United

Marco van Basten og Patrice Evra skjønner lite av Donny van de Beek-overgangen.

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek fikk en drømmestart i United-drakta da han scoret i debuten mot Crystal Palace. I ligacupkampene mot Luton og Brighton var nederlenderen toneangivende i begge kampene. Likevel kan det virke som at 23-åringen er et stykke unna en plass på laget.

Ole Gunnar Solskjær har prioritert Nemanja Matic, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Fred og Scott McTominay foran nederlenderen i sesonginnledningen.

Det får Marco van Basten til å se rødt. 55-åringen mener at Van de Beek aldri skulle ha dratt til United. Det sier han til Ziggo Sport.

– Det er veldig dumt å bare spille seks eller sju kamper i året.

– Det er forferdelig for rytmen din. Man tjener kanskje mer penger, men man må se etter hvor man får spilletid.

– Da bør du ikke dra til Manchester United, men heller vente på en annen klubb. Du må ønske å spille fotball hver eneste uke, og da er en slik klubb dårlig for karrieren din.

LEGENDE: Marco van Basten.

Patrice Evra er kjent for å snakke rett fra hjertet. Franskmannen stusser på hvorfor United hentet spilleren.

– Jeg har ikke noe i mot Van de Beek, men hvorfor signerte klubben ham? Han ser hver eneste kamp fra tribunen. Vi trenger han rett og slett ikke. 

Ole Gunnar Solskjær sa etter kampen mot Chelsea at Van de Beek kommer til å få spilletid i tiden fremover.

– Ikke tenk på det. Han vil få kamper, så dere trenger ikke å bekymre dere for det. Det er lett å si hvem som skal spille, men mer vanskelig å si hvem ikke skal. 

Neste sjanse for 23-åringen til å få spilletid er når Leipzig kommer på besøk til Old Trafford på onsdag i Champions League. Skulle United vinne den kampen vil det se veldig lyst ut med tanke på avansement fra gruppen.

TØFF KAMP: Leipzig kom til semifinalen i Champions League forrige sesong.
Powered by Labrador CMS