– Får lyst til å gi ham en klem

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har fått en tøff start på United-oppholdet, og nederlenderen får nå sympati av klubblegende Gary Neville.

23-åringen debuterte med scoring i 3-1-tapet for Crystal Palace i sesongåpningen, men har ikke fått starte flere enn to ligakamper siden den gang. Spilletiden har i stor grad kommet i cupkamper mot antatt dårligere lag, og selv ikke med Paul Pogba ute med skade har Van de Beek fått tillit av Ole Gunnar Solskjær.

Neville, som fikk 602 kamper for klubben, sier at han synes synd på nederlenderen.

– Van de Beek er en veldig god fotballspiller. Akkurat nå går han gjennom en tøff tid, sier den tidligere høyrebacken i et intervju publisert på Youtube-kanalen Webby and O’Neill.

FØLER MED DONNY: Gary Neville synes synd på Uniteds nysignering, Donny van de Beek.
FØLER MED DONNY: Gary Neville synes synd på Uniteds nysignering, Donny van de Beek.

– Jeg synes synd på ham. Hver gang jeg ser ham på benken eller i oppvarming, tenker jeg at jeg får lyst til å gi ham en klem, sier Neville og understreker at coronaen gjør det hele umulig.

– Jeg tenker bare: «Donny, kom og drikk litt te og slapp av litt».

Neville lurer på hva Van de Beek, som ble Uniteds største kjøp før sesongen, tenker om benketilværelsen på Old Trafford.

– Se for deg at du har blitt hentet for 40 millioner fra Ajax, et av de beste lagene i Europa de siste årene. Du kommer inn, og plutselig er du på benken.

Til tross for en tøff start, tror den nåværende Sky-kommentatoren at Van de Beek til slutt vil vise hvorfor Ole Gunnar Solskjær hentet ham til England.

– Jeg tror han kommer til å bli en briljant spiller for United, fordi han er en briljant spiller, sier Neville, før han konkluderer:

– Jeg tror ting kommer til å ordne seg.

Powered by Labrador CMS