Manchester United Training and Press Conference

Bekrefter Van de Beek-interesse: – Han er en veldig god spiller, det er ingen tvil om det

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har ikke fått veldig mye spilletid i Manchester United, og kan vel heller ikke sies å ha benyttet seg særlig godt av mulighetene de gangene han har fått spille.

Nederlenderen var derfor koblet bort, da hovedsaklig på lån, og Everton var klubben han skal ha vært nærmest å signere for. I det siste har det også blitt spekulert i at en januarovergang kan være aktuelt for Van de Beek.

I et intervju med NOS har Everton-fotballdirektør Marcel Brands snakket om Van de Beek og Evertons interesse.

– Vi hadde ham på lista vår. På begynnelsen av overgangsvinduet forhørte vi oss hos United, og da var det umulig. Mot slutten av vinduet ble jeg oppringt av Guido Albers, agenten hans, om at han kanskje kunne bli lånt ut likevel. Men i siste minutt ble det avbrutt. Stoppet igjen.

Manchester United v West Ham United - Carabao Cup Third Round
KUNNE HAVNET I EVERTON: Donny van de Beek.

Brands ble også spurt om en mulig januarovergang for Van de Beek.

– Det kommer alltid an på om klubben ønsker å samarbeide. Og det er tidlig i oktober, det er så mye som fortsatt kan skje med skader. United spiller på flere fronter, så det er vanskelig å si nå.

– Det er selvsagt synd for Donny. Han er en veldig god spiller, det er det ingen tvil om. En slik gutt ønsker jo å spille, og ønsker å komme seg inn igjen på det nederlandske landslaget. Men i en slik klubb [som United] så er presset stort, og konkurransen er stor, sa Brands, og påpekte at United hadde spillere som Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Paul Pogba på benken fra start i lørdagens kamp mot Everton.

Powered by Labrador CMS