donny232

– Et utlån for Donny gir ingen mening

Publisert Sist oppdatert

Donny van de Beek har nå startet i tre strake United-kamper, men de fleste mener at han ikke har tatt vare på den muligheten.

Men hva mener manager Erik ten Hag?

– Jeg har sett de meningene, men når jeg analyserte kampene mot Real Sociedad og Aston Villa så var han i de posisjonene jeg forventer at han er i som 10er.

– 10er-rollen nå for tiden er også en vanskelig posisjon å vise seg frem i. Mange har jo en romantisk ide om en playmaker der, men alle gode lag nå for tiden stenger igjen sentralt, så det er vanskelig å få mange balltouch der.

– Det han gjør bra er posisjoneringsspillet og bevegelsene og samhandlingen med spissen vår, med og uten ball. Han har levert tilfredsstillende på det, men det har ikke blitt mål eller målgivende, nei, så han kan gjøre det bedre. Han har ikke nådd sitt beste nivå. Jeg har selv også sett ham bedre, men i posisjoneringsspillet har han vært ganske bra.

Utfordringen fra Ten Hag er imidlertid klar nok. Enten så blir han og kjemper med alt han har om spilletid eller så drar han.

– Et utlån gir for meg ingen mening. Enten kjemper han videre innenfor dette miljøet eller så drar ham. Jeg mener imidlertid at det fortsatt er mulig for ham å lykkesher, selv om det ikke blir lett med så sterk konkurranse.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:

– Martial er nøkkelen til en god sesong

Powered by Labrador CMS