Cavs

Rangnick om Cavani: – Kommer definitivt ikke til å la ham gå

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani har vært ryktet til både Barcelona og Juventus før det inneværende januarvinduet, men Ralf Rangnick ønsker ikke å la uruguayaneren forlate United før superspissens kontrakt går ut til sommeren.

Det forteller tyskeren under sin pressekonferanse før mandagens Wolves-kamp, som ble gjennomført etter 3-1-seieren over Burnley torsdag.

– Jeg har forklart ham at jeg desperat ønsker å beholde ham til slutten av sesongen. Han vet hvor høyt jeg verdsetter og respekterer ham, sier Uniteds tyske midlertidige trener.

Vil ikke la Cavani dra i januar

Rangnick forteller at han har hatt samtaler om fremtiden med flere av sine spillere den siste tiden, men at det antakelig er den 34-årige superveteranen han har snakket mest med.

Tyskeren forklarer at han anser Cavani som en viktig brikke i stallen sin og at uruguayaneren spiller en rolle ingen andre i United har egenskapene til.

– Fra min første dag her har jeg sagt til ham at han er en veldig viktig spiller. Han er sannsynligvis den eneste spilleren jeg har som kan spille som spiss med ryggen mot mål, og som tidligere sagt er profesjonaliteten og arbeidsmoralen hans utrolig.

Newcastle United v Manchester United - Premier League
VIKTIG MANN: Edinson Cavani har vært en særs viktig spiller i de kampene han har spilt for United denne sesongen.

Nå virker det som om en overgang til Camp Nou, Allianz Stadium eller hvilket som helst annen stadion er uaktuell i januar.

– Han vet at jeg definitivt ikke kommer til å la ham gå, fordi han blir en høyst viktig spiller for oss ut resten av denne sesongen. Vi har en stall som deltar i tre forskjellige konkurranser. Vi trenger ham utvilsomt og det er klart at han må bli.

Vil også beholde Van de Beek

En annen mann som har blitt ryktet bort er nederlandske Donny van de Beek. Midtbanemannen slipper fortsatt i kamper av betydning relativt sjelden og ønsker seg angivelig bort fra klubben.

Rangnick mener like fullt at Van de Beek er en spiller som kommer til å være nyttig for United resten av sesongen.

– Jeg synes fortsatt at vi bør beholde ham til sesongslutt og hjelpe ham med å få så mye spilletid som mulig.

Villarreal CF v Manchester United: Group F - UEFA Champions League
PERIFER ROLLE: Donny van de Beek har hittil ikke nytt så godt av managerskiftet i United som han kanskje hadde håpet.

24-åringen er nemlig helt avhengig av å få spilletid dersom han skal slå seg inn igjen på det nederlandske landslaget før VM om litt under ett år. Van de Beek har mistet plassen på «Oranje» i løpet av tiden i United.

– Jeg hadde en lang samtale med ham forrige uke og det er selvfølgelig vanskelig for ham akkurat nå, fordi han ønsker å spille for det nederlandske laget under VM, og da trenger han spilletid.

Rangnick roser den tidligere Ajax-spilleren for innsatsen og hinter om at det ligger flere muligheter foran ham i tiden som kommer.

– Han har en topp mentalitet, han jobber hardt hver eneste treningsøkt, han er en lagspiller tvers igjennom og det kommer til å komme kamper der han får sjansen sin.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS