Et dårlig omen?

Andre Marriner er Evertons lykkedommer, og Uniteds marerittdommer. Gjett hvem som dømmer søndagens oppgjør mellom lagene?

Publisert Sist oppdatert

Everton vant 3-0 mot Manchester United i april i fjor, og forhåpentligvis vinner hjemmelaget med lignende siffer i dette oppgjøret i april i år også, siden United denne gangen er hjemmelaget.

Dommeren i Evertons 3-0-triumf var Andre Marriner, og også etter denne seieren har Everton hatt fine resultater med Marriner som dommer. I september vant de 3-1 mot Chelsea, i november 6-2 mot Sunderland og sist han dømte dem ble det en 3-0-seier borte mot Stoke. 15-3 er altså målforskjellen i Evertons favør i de siste fire kampene med han som dommer, nesten fire mål i snitt.

Manchester Uniteds statistikk med Marriner er mer dyster de siste årene. Denne sesongen har han bare dømt oss ved én anledning tidligere, og det endte med 1-2-tap i Sunderland. Også i fjorårssesongen ble det bare én kamp med Marriner, og det var nevnte tap mot Everton. I 2013/14-sesongen tapte vi borte mot Liverpool og Sunderland med han som dommer, i tillegg til hjemmekampen mot Newcastle. Fem tap på rad med Marriner, altså.

I 2012/13 vant vi to av tre kamper med han som dommer, men han dømte da vi tapte serieåpningen – mot Everton.

Søndagens kamp passer perfekt til å få slutt på disse statistikkene.

Mike Jones.
FJERDEDOMMER: Mike Jones. Linjemenn i oppgjøret er Scott Ledger og Dave Bryan.
Powered by Labrador CMS