Fergie straffes trolig

Mye tyder på at Sir Alex Ferguson får to kampers karantene.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg må si at jeg fryktet det verste da jeg så hvem som skulle dømme kampen. Man håper å få en sterk dommer i kamper som denne.

Disse ordene kan sørge for at Sir Alex Ferguson blir henvist til tribunen. Ifølge engelske aviser etterforskes den mektige skotten for kritikken av Martin Atkinson etter tirsdagens nederlag på Stamford Bridge.

69-åringen har flere ganger tidligere gått til angrep på pipeblåseren, og nå er det mye som tyder på at United-bossen må sone to kampers karantene.

Det engelske fotballforbundet har bedt MUTV om å sende inn intervjuet som Ferguson ga til TV-kanalen etter Chelsea-kampen, og selv om det ikke hadde skjedd i går kveld, er det ventet at klubbkanalen vil levere opptaket til i løpet av dagen.

FA må i ettermiddag ta en endelig avgjørelse om Sir Alex skal suspenderes, og staffen vil i så fall iverksettes umiddelbart. Det vil bety at han ikke vil stå på sidelinja når United reiser til Anfield førstkommende søndag – hvis ikke Fergie anker dommen.

Da må ytterligere en instans vurdere episoden, og derfor vil det ta mer tid før en endelig avgjørelse tas. Ifølge The Independent har manageren fått beskjed om at han må forberede seg på en karantene.

Powered by Labrador CMS