Manchester United Training Session

Italienske medier: – Mourinho og Roma forbereder et Dalot-bud

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot har ikke fått så mange kamper hittil denne sesongen, og han har vel egentlig heller ikke tatt spesielt godt vare på muligheten når han har fått den.

Det var interesse for ham i sommer, og med lite spilletid har det i det siste dukket opp nye spekulasjoner om 22-åringens fremtid, og spekulasjonene handler stort sett om en retur til Italia – men til José Mourinhos Roma, og ikke til AC Milan hvor han var på lån i fjor.

De siste dagene har en rekke italienske medier omtalt interessen.

Corriere dello Sport omtaler i dag Dalot som Romas foretrukne signering i januarvinduet. De nevner at United ikke lot Dalot gå i sommer da Roma også var interesserte, men mener at omstendighetene har endret seg, og Dalot er lysten på regelmessig spilletid siden han ikke vil miste plassen på det portugisiske landslaget nå som vi snart går inn i et VM-år.

De skriver at Roma forbereder et bud hvor Roma betaler 1,5 millioner euro for å låne Dalot ut sesongen, og at det vil bli en permanent overgang verdt 15 millioner euro om backen spiller et visst antall kamper.

Portugal v France - UEFA Euro 2020: Group F
VM FRISTER: Dalot skal være lite lysten på å miste plassen på det portugisiske landslaget i 2022.

Sky Italia skriver også om en mulig låneavtale, en overgang som kan styrke Romas muligheter til å kvalifisere seg for Champions League. I artikkelen nevnes det også at United-fans ikke likte å se Dalot klemme portugisiske City-spillere før Manchester-derbyet, men det er vel heller tvilsomt om akkurat det blir vesentlig faktor i Dalots fremtid.

Il Tempo hevder også at det fra Romas side jobbes med en mulig Dalot-overgang, men de skriver at det er samme problem som i sommer – at en slik overgang kan være avhengig av at United får hentet Kieran Trippier fra Atlético Madrid.

Calciomercato meldte allerede torsdag at Dalot igjen er et Roma-mål. Klubbens Tiago Pinto jobber med en strategi for å få til en låneavtale med kjøpsopsjon. De kobler jakten i stor grad opp til José Mourinhos positive innstilling til Dalot, og skriver at han har de egenskapene som Mourinho nå ser etter når han ønsker at Roma skal forsterkes på høyrebacken.

Foreløpig har det ikke stått mye om dette i engelsk presse, annet enn rapportering av meldingene fra Italia, og det gjenstår å se om et Dalot-utlån ender opp med å bli aktuelt for United.

GAMLESJEFEN SKAL VÆRE INTERESSERT: Bildet er tatt forrige gang Dalot spilte for José Mourinho, mot Liverpool i Mourinhos siste kamp som United-manager.
Powered by Labrador CMS