– Ingenting slår dette øyeblikket

Hvem er United-garderobens DJ? Hvem har den beste klesstilen? Hadde han virkelig tapet med Cristiano Ronaldo på gutterommet? Og hvor mange ganger har folk stavet navnet hans Diego og ikke Diogo?

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot trener for tiden hjemme hos seg selv i likhet med resten av Manchester United-troppen og Premier League-spillere for øvrig.

Men også United-stjernene som er i isolasjon har behov for å fylle mye tiden med noe meningsfullt. Derfor inviterte Dalot United-fansen til sende ham spørsmål på Twitter.

«20 times, 20 times Man United»

Tusenvis av spørsmål rant inn og den unge portugiseren rakk selvsagt bare å svare på en brøkdel av dem, men mange av svarene ga i det minste et aldri så lite inblikk i livet hans og i United-garderoben.

GARDEROBENS NYE DJ: Tidligere var det Ashley Young som besørget musikken. Nå er det Diogo Dalot eller Jesse Lingard (bildet) som har jobben.
GARDEROBENS NYE DJ: Tidligere var det Ashley Young som besørget musikken. Nå er det Diogo Dalot eller Jesse Lingard (bildet) som har jobben.

Dalot kunne blant annet røpe at Juan Mata var spilleren med best klesstil, at «20 times, 20 times Man United» er supportersangen han verdsetter høyest, at det er han selv og Jesse Lingard som styrer musikken i United-garderoben nå som Ashley Young er borte og at Bruno Fernandes, Juan Mata og Fred var de beste frisparkskytterne i klubben.

– Men jeg har også trent mye på frispark, røper Dalot.

Tapet på gutterommet med Ronaldo

Dalot fikk også spørsmål om hva som var hans beste minne i United-karieren så langt.

Ikke overraskende valgte han den magiske snuoperasjonen mot PSG i Paris.

– Denne kvelden, svarte Dalot, og la ved et hjerte og et bilde av jubelscenene fra Parc des Princes.

LES OGSÅ:
Mirakelet i Paris – Gjenfortalt av de som var der
Så mye tjente United på Champions League

Leserne fikk også vite trivielle ting som at Dalots hund heter Junior, at han snakker tre språk (portugisisk, spansk og engelsk) og at han ikke har tall på hvor mange ganger navnet hans har blitt stavet Diego og ikke Diogo.

Portugiseren avslørte også at det stemmer at han hadde tapet med Cristiano Ronaldo og Porto-spillere på gutterommet.

– Hva tenkte du før du fyrte av skuddet som skaffet straffesparket mot PSG?, ville en leser vite.
– Dette kan bli det beste målet jeg har scoret i karrieren, svarte Dalot med smilefjes.

Det beste målet ble det ikke, men det dannet opptakten til det som ble et av de mest dramatiske øyeblikkene i moderne tid for Manchester United. 

Powered by Labrador CMS