Dalot ute med skade

Den vanskelige andresesongen fortsetter for den unge backen.

Publisert Sist oppdatert

Han har ikke hatt det lett denne sesongen, Diogo Dalot.

Først kom Aaron Wan-Bissaka og gjorde høyrebackplassen til sin egen. Deretter var det Timothy Fosu-Mensah som fikk sjansen mot Crystal Palace, da både Luke Shaw og Brandon Williams var ute med skade.

Nå som det endelig kan se ut som at Ole Gunnar Solskjær kommer til å rotere på startelleveren igjen, er portugiseren ute med skade.

Rehabilitering med Shaw

Det skriver Manchester Evening News.

Avisa skriver at dette er grunnen til at Dalot ikke var med mot LASK.

21-åringen har ikke vært med på lagets treninger den siste uka. I stedet har han vært på rehabilitering sammen med blant andre Luke Shaw.

UHELDIG: Diogo Dalot har ikke hatt mye flaks denne sesongen. Nå er portugiseren igjen skadet.

Les også: Dalot manglet fra søndagens treningsbilder

Alt håp skal likevel ikke være ute for at Dalot får flere minutter denne sesongen.

Forsvarsspilleren er nemlig med i Europa League-troppen til United, og kan dermed figurere når turneringen skal avsluttes på nøytral grunn i Tyskland.

Der møter United Ståle Solbakkens FC København allerede mandag 10. august.

Vanskelig sesong for Dalot

Det har blitt en vanskelig andresesong for Dalot.

1999-modellen kom fra FC Porto med rykte som en av kontinentets mest lovende backer, med en prislapp på rundt 20 millioner euro, ifølge Transfermarkt.

Portugiseren fikk 17 kamper fra start for førstelaget forrige sesong. Han var også i elleveren i flere av kampene under de imponerende hvetebrødsdagene til Solskjær, etter at nordmannen ble United-trener.

FØRSTEVALG: Aaron Wan-Bissaka har gjort høyrebackplassen til sin egen denne sesongen.

Det var også Dalot som skaffet det særdeles viktige straffesparket i borteseieren mot Paris Saint-Germain.

Denne sesongen har derimot vært vanskeligere. Nevnte Wan-Bissaka ble hentet for en høy overgangssum, og har befestet posisjonen sin som førstevalg på høyreback.

Etter coronapausen har Dalot bare spilt 61 minutter, i FA-cupkampen mot Norwich. Portugiseren har også slitt med skader i mesteparten av denne sesongen.

Nå vil bare tiden vise om Dalot er i stand til å kjempe seg inn igjen i laget. Er han klar og skadefri, vil Europa League-avslutningen være en god anledning til å gjøre nettopp det.

Powered by Labrador CMS