Herrera tilbake, Shaw og Dalot også med til Sveits

Men det kan virke som om Jesse Lingard og Antonio Valencia ble hjemme.

Publisert Sist oppdatert

United åpner Champions League-gruppespillet borte mot Young Boys onsdag klokka 21.00 skandinavisk tid.

Tirsdag reiste United-troppen nedover, og med på flyet var også sommerens nysignering fra Porto, Diogo Dalot. Han kan altså få United-debuten sin i Sveits, etter nylig å ha vært i aksjon for U23-laget to ganger.

Les vår vurdering av hans første kamp her.

På U23-laget har Dalot vist seg som svært ivrig offensivt, men samtidig har det vært andre deler av spillet som ikke har vært altfor imponerende. Håpet er at ting bedrer seg med bedre medspillere og på førstelaget – som jo også er en helt annen arena enn U23-nivået er det.

Luke Shaw var som ventet med igjen etter at han stod over mot Watford etter sin stygge smell for England, og det var godt å se at Ander Herrera var med igjen, etter at han stod over mot Watford.

Andreas Pereira, som har vært ute i kulden de siste kampene, var også med.

Manchester Evening News klarte imidlertid ikke å se Antonio Valencia eller Jesse Lingard, og Phil Jones og Marcos Rojo skal fortsatt være skadet.

Antonio Valencia spilte bare én av Uniteds tre gruppespillskamper forrige sesong, mot Benfica, men stod over mot CSKA Moskva og Basel. Muligens blir det samme taktikk fra José Mourinho denne sesongen.

I så fall fremstår Ashley Young, Luke Shaw, Matteo Darmian og Diogo Dalot som backalternativene.

Rashford inn?

Hvis Lingard ble igjen i Manchester så er nok sjansen stor for at Marcus Rashford får spilletid i Bern onsdag, all den tid han jo var suspendert mot Watford og også må stå over mot Wolverhampton og Derby etter Young Boys-kampen.

José Mourinho så Rashford score mål både mot Spania og Sveits i landslagspausen, og vil muligens være interessert i å matche unggutten her – all den tid kampprogrammet er tett for tiden.

Les saken: Rio: – Har Rashford kampånden i seg?

Flere bilder fra flyplassen:

Powered by Labrador CMS