Takker Mourinho og medspillerne for tilliten

REAKSJONER: Pogba, Dalot og Shaw har uttalt seg etter kamp.

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot fikk sin debut mot Young Boys, og var en glad mann etter kampen.

– Takk [til reporterens gratulasjon], jeg føler meg veldig bra. Lagkameratene har hjulpet meg mye med å forberede meg til dette, og jeg synes det var bra. Jeg er fornøyd med debuten, fornøyd med seieren – det er det viktigste.

Han ble videre spurt om spesielt den gode starten på kampen, der han så veldig komfortabel ut mens han lekte seg forbi motspillere, men 19-åringen valgte igjen å snakke om lagkameratene.

– Som sagt har lagkameratene hjulpet meg til å føle meg komfortabel, og jeg er takknemlig for det. Jeg synes det var en god seier for oss i dag.

– En av de beste midtbanespillerne i verden

Backkollega Luke Shaw ble spurt om kunstgresset, og mente at laget må være profesjonelle nok til å kunne mestre alle underlag.

– Vi må være klare til å spille på ethvert underlag. Det viktigste i dag var de tre poengene, og det fikk vi, og nå ser vi frem til helga.

Videre ville reporteren – naturlig nok – snakke om kampens store spiller, nemlig Paul Pogba.

– Han får en del kritikk, men vi vet hvilke kvaliteter han har, og jeg er ganske sikker på at alle andre vet det også. Etter min mening er han en av de beste midtbanespillerne i verden, og han er veldig viktig for laget vårt. Som kaptein viste han både i garderoben og ute på banen hva slags leder han er, og måtte det vare. Jeg synes han var ekstremt god mot Watford også.

Og hva mente egentlig Shaw om det litt tvilsomme straffesparket?

– Jeg vet ikke, den var vanskelig. Dommeren kan enten gi den eller ikke, han har hendene på siden. Jeg syntes det var straffespark, og det hjalp oss å roe nervene, så takk til dommeren.

– Vi må fortsette som dette

MUTV snakket med dagens helt – mannen Shaw roste slik opp i skyene – Paul Pogba.

– Det var det resultatet vi ønsket, vi fikk de tre poengene vi var ute etter. Det var en veldig god start for oss, og vi må fortsette som dette.

Han ble videre spurt om hvor viktig det første målet var siden Young Boys gjorde det vanskelig for United den første halvtimen.

– Ja, vi var ikke i trøbbel, men de var mer aggressive, og vant andreballene. De målene var veldig ødeleggende for dem, og de forventet ikke det, men det var godt for oss og selvtilliten vår.

Selvtillit var heller ikke mangelvare da han dunket straffesparket som ga 2-0 i mål.

– Jeg tvilte ikke på at jeg kunne ta straffesparket. Jeg vet jeg bommet på den ene [mot Burnley], men jeg fortalte ham [Mourinho] at jeg ikke ville gjøre den samme feilen denne gangen.

– Jeg hadde spillernes tillit også, de lot meg også ta den, så jeg takker dem for det, og jeg takker manageren. Det viktigste var å få ballen i mål, og det var det som skjedde, så jeg er fornøyd.

Se deler av intervjuet her:

Powered by Labrador CMS