Czech Republic v Portugal: UEFA Nations League - League Path Group 2

– Vi spilte en strålende kamp

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalots sesongstart i United-trøya har vært strålende.

Det ga 23-åringen er sjelden sjanse fra start for Portugal i lørdagens kamp i Nations League borte mot Tsjekkia.

Sammen med Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo på banen grep Dalot sjansen med begge hender og det vil bli vanskelig å sette United-backen ut av laget før den kommende kampen mot Spania på tirsdag.

Dalot scoret, som united.no skrev i en egen sak om lørdagens landskamper, sine to første mål for landslaget. Hvor av et av målene var et strålende plassert langskudd med feil fot. De tre United-spillerne var involvert i alle de fire målene til Portugal lørdag.

I et intervju med den portugisiske radiostasjonen RTP etter kampen var Dalot selvsagt fornøyd med innsatsen, men ville ikke snakke for mye om egen prestasjon.

– Det viktigste var den gode kampen vi spilte i fellesskap. Vi kunne gjort det bedre etter det tredje målet. Vi kunne hatt mer ball og vært roligere for å unngå noen trusler nær målet vårt. Men resultatet taler for seg selv, vi spilte en god kamp og vi fortjente å vinne.

Dalot ble også gjort oppmerksom på at Spania tapte sin kamp hjemme mot Sveits.

– Å, så bra! Tankegangen vår vil være den samme, uansett om Spania hadde vunnet eller ikke. Vi reiser til Braga for å vinne mot spanjolene. Det blir en veldig vanskelig kamp, ​​men vi skal gjøre alt vi kan for å vinne. Klarer vi det så vil vi vinne gruppen og ta oss videre til sluttspillet, noe som er målet vårt.

Twitter-kontoen Statman Dave har også samlet statistikk fra Dalots kamp, som viser at United-backen leverte en kamp av ypperste klasse også sett bort fra de to scoringene.

 

Powered by Labrador CMS