ralffed

– Scotty og Fred er nesten perfekte for denne måten å spille på

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick er ikke kjent for å vise mest følelser på sidelinjen, men da Fred sendte Old Trafford til himmels kvarteret før slutt mot Crystal Palace så jublet han høyt og strakk begge armene i været.

At det var Fred som scoret, attpåtil med høyrefoten, overrasket ham.

– Jeg måtte spørre assistenten min om det virkelig var Freds høyrefot. Jeg trodde bare han kunne skyte med venstre. Jeg er så glad for ham.

Diogo Dalot forstod heller ikke mye.

– Jeg har aldri sett Fred treffe krysset med høyrefoten før. Jeg er så glad for ham. Han fortjener det målet. Han er en fantastisk spiller for oss.

– Han er jo underdogen. Det er derfor alle elsker ham. Alle kan kritisere ham, men han gir alt i hver eneste kamp. Det er det denne klubben handler om. Hvis du mister ballen eller bommer med et skudd så forsøker man igjen. Man prøver alltid på ny. Det er slike spillere klubben trenger, fortsatte Dalot.

Fred selv var et eneste stort smil da han ble intervjuet av MUTV etter kampen.

fredmal

– Det var godt å score. Det var så viktig, selv om det aller viktigste var den gode prestasjonen. Nå har vi også fått en ny manager, og vi tar nye steg dag for dag, sa han.

– Jeg fikk en fin pasning fra Mason, og da så jeg bare etter mål. Så skjedde det. Jeg er velsignet. Det var deilig å score ett mål til på Old Trafford, sa Fred som ga fra seg drakten til en supporter etter kampen.

– Jeg så at han hadde en plakat med «Fred, give me your shirt». Derfor gjorde jeg det. Det var ikke noe problem, sa søndagens matchvinner.

Bruno spøkte

Brasilianeren har scoret seks mål for Manchester United siden overgangen fra Shakhtar i 2018, men faktisk aldri blitt matchvinner.

– Fred har disse øyeblikkene. Han har ett skudd i året, spøkte Bruno Fernandes på BBC.

– Han er en så flott fyr, så alle er glade på hans vegne. Han jobber hardt, og får ikke så mye oppmerksomhet. Han fortjener ros.

Seieren gjør at Manchester United bare har tre poeng opp til topp fire. Neste helg venter Norwich, som søndag tapte 0-3 for Tottenham.

– Vi var nødt til å fortsette som mot Arsenal. Vi er fornøyde fordi vi fikk de tre poengene, selv om resultatet kunne vært enda bedre, sa Fernandes, som var godt fornøyd med den første halvtimen mot Crystal Palace.

– Alle vet at manageren ønsker at vi skal presse mer enn vi har gjort. De første 25 minuttene var utrolig. Da hadde vi veldig høyt tempo. Vi kunne scoret flere mål i førsteomgang, sa Fernandes.

– Scott og Fred er nesten perfekte

Fred fikk imidlertid ikke bare en hyggelig spøk av Ralf Rangnick.

Han fikk, sammen med Scott McTominay, også en solid dose ros, som en del av McFred-kritikerne bør merke seg.

fredsss
MCTOMINAY OG FRED: Sammen med flere andre United-spillere etter Freds seiersmål søndag.

– Hvis du spiller på den måten vi gjør, veldig proaktivt, med fire offensive spillere foran Scotty og Fred, da er det veldig viktig at de to spillerne er disiplinerte og proaktivt aggressive og både Scotty og Fred er nesten perfekte defensive til det.

– Ja, de hadde et par feil hver i 1. omgang, blant annet en tversoverpasning hver som jeg ikke liker, men når det andre lager har ball så er Scotty og Fred nesten perfekte for denne typen fotball, sa Rangnick.

Powered by Labrador CMS