Noen endringer i draktnumre?

Indikasjoner fra treningsfeltet.

Publisert Sist oppdatert

De første bildene fra treningsfeltet dukket opp onsdag.

Det var i utgangspunktet kanskje ikke de mest spennende bildene, men sulteforet som vi jo er på alt som er av nyheter, kan en likevel finne interessante ting på bildene.

Det synes i alle fall Manchester Evening News, som spekulerer i noen mulige endringer i draktnumre basert på bildene.

I Sir Alex Fergusons tid ville ikke det gitt noen indikasjoner i det hele tatt, siden treningstrøyene gjerne hadde helt andre numre enn draktene (Ryan Giggs hadde f.eks. treningstrøyenummer 58), men nå er det noe mindre kaotisk.

Dette er det lokalavisa, og oss andre, kan se og tolke ut fra bildene:

  • Nysigneringen Lee Grant har på seg nummer 13 – ikke akkurat et utypisk nummer for en keeperreserve. Anders Lindegaard var den forrige som hadde det nummeret.
  • Unggutta: James Garner hadde nummer 37, Tahith Chong nummer 44, Joshua Bohui trente med nummer 46, mens 16 år gamle Mason Greenwood hadde på seg en trøye med nummer 54 på. De andre unge har fått utdelt numre tidligere – for eksempel kunne vi se RoShaun Williams med nummer 52 og Demetri Mitchell med nummer 35.
  • Vi kan ikke se Diogo Dalot på bildene som klubben sendte ut, men på Instagram kan vi se at han hadde på seg nummer 20. Betyr det at Sergio Romero skifter nummer, eller kommer Dalot etter hvert til å få et annet nummer?
  • Utenom det som er nevnt her, er det ingen endringer å observere. Lokalavisa nevner at noen spekulerte i en endring i Alexis Sánchez-nummer siden hans trøye ikke hadde drakt, men påpeker korrekt at ingen av de ermeløse trøyene hadde numre på seg.

Noen endelige bekreftelser på eventuelle endringer kommer nok uansett ikke før i august – selv om vi kan få indikasjoner både fra treningene og treningskampene.

Powered by Labrador CMS