Trening

Van de Beek og Dalot tilbake i trening

Publisert Sist oppdatert

Se bildegalleri nederst i artikkelen!

Vi nærmer oss kommende Premier League-sesong med stormskritt – til helgen vil det bare være to uker ventetid igjen før United og Leeds barker sammen i sesongens første ligaoppgjør.

Førstelagsspillerne som har vært på landslagsferie er dermed på vei tilbake til Carrington, og mandag returnerer to av dem til trening med lagkameratene.

Treningsbildene fra mandagens treningsøkt viser nemlig at Diogo Dalot og Donny van de Beek er tilbake på Aon Training Complex for å gjøre seg klare til kommende sesong.

Manchester United Pre-Season Training Session
BACK IN BLACK: Og etter ansiktsuttrykkene å dømme, er Donny van de Beek og Diogo Dalot veldig fornøyde med å være tilbake på trening.

Sistnevnte har riktignok vært tilbake i trening i en uke, men det har vært snakk om alternativ trening i styrkerommet på Carrington, for å bli helt klar igjen etter lyskeskaden som frarøvet ham europamesterskapsspill for Nederland i sommer.

Dalot er også tilbake, etter en sommer med to (!) mesterskaper. 22-åringen var først del av et portugisisk lag som tok seg helt til finalen i U21-EM, der vestibererne gikk på et sviende tap for Tyskland. Deretter ble han hentet inn til A-landslaget, etter at høyrebackkollega Joao Cancelo måtte trekke seg fra EM med coronasmitte.

Uniteds unge back tilbragte foregående sesong i Milan. Dalot er én av spillerne som er rapportert å gå en usikker fremtid i møte, men det kommer for øyeblikket få meldinger om en potensiell United-exit fra troverdige kilder.

Når det gjelder Van de Beek, virker nederlenderen å bli for å kjempe om plassen i United.

Solskjær forklarer når spillerne er tilbake: – Sancho først om en drøy uke

Under kan du se bildene klubbfotograf Matthew Peters knipset under mandagens treningsøkt:

Powered by Labrador CMS