– Sneijder-bud akseptert

Daily Mirror hevder United har fått akseptert et bud på Wesley Sneijder, samt at PSG planlegger et høyt bud på Dimitar Berbatov.

Publisert Sist oppdatert

I halv elleve-tiden i går kveld gjorde tabloiden det kjent at de skulle slipp to «eksklusive» nyheter om United ved midnatt (engelsk tid). Her hevder dem at Inter har akseptert et bud fra De røde djevlene som skal ligge på drøye £30 millioner for den nederlandske playmakeren. Rapportene støttes også i italiensk media.

Det betyr at Sneijder får tillatelse til å snakke med United, og ifølge Mirror vil samtalene starte senere denne uka. Det som kan blokkere en eventuell overgang er hollenderen massive lønnskrav. 27-åringen skal være lite villig til å gå med på et lønnskutt. I Italia har fotballspillerne gunstige skatteavtaler i tillegg, hvilket betyr at han krever en vesentlig høyere bruttolønn i United.

Sir Alex Ferguson og David Gill står imidlertid klare til å tilby en høy basislønn, toppet med bonusavtaler og signing-on-fees som vil spres utover kontrakten. Det vil så godt som matche lønnen Sneijder har i Inter, og på toppen av det har han muligheter til å tjene enormt på bilderettigheter i forhold til i Italia. Nå håper United at det skal være nok til at playmakeren trener med troppen før Premier League sparkes i gang om elleve dager.

Som om ikke det er nok, planlegger også hardtsatsende PSG et bud på Berbatov som ligger langt over hva som er rapportert i ryktespalten den siste tiden. Mens det tidligere har vært snakk om en overgangssum på rundt £10 millioner, hevder Mirror at de ambisiøse franskmennene skal være villige til å bla opp hele £18 millioner for bulgareren, som har ett år igjen av kontrakten i United.

Powered by Labrador CMS