Berba på vei ut – eller…?

VIDEO Oppdatert kl. 13.50. Kryptiske uttalelser fra Sir Alex kan tolkes som om bulgarerens Old Trafford-karriere snart er over. Eller skyldes det hele en misforståelse..?

Publisert Sist oppdatert

Det var etter tirsdagens veldedighetskamp i Monaco at United-manageren sådde tvil om Berbatovs fremtid. En fransk tv-journalist stilte da følgende spørsmål til Ferguson:

– Er det muligheter for at Dimitar Berbatov kan komme til å spille for Paris (St. Germain)?

Og svaret som fikk folk til å spisse ørene, lød:

– Ja, absolutt, ikke noe problem.

I ettertid, når vi selv ser SAF avgi uttalelsen, er det imidlertid all grunn til å spørre seg om han virkelig oppfattet spørsmålet slik det (sannsynligvis) var ment.

Se her, og døm selv (saken fortsetter under videoklippet):

<iframe width=»542″ height=»349″ src=»http://www.youtube.com/embed/K1djL1aOb4E» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Paris-klubben, som nylig ble kjøpt opp av Qatar Sports Investments, er fullastet med penger, og hevdes, iflølge The Guardian, å være villige til å by £18-20 millioner for fjorårets Premier League-toppscorer.
Hittil har signalene, både fra Berbatov og United-ledelsen, vært entydig negative til PSGs påståtte interesse.

30 år gamle Berbatov, som kom til Old Trafford for rekordsummen £30.75 for snart tre år siden, har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt. Det vil derfor ikke komme som noen stor overraskelse dersom United skulle falle for fristelsen til å innkassere et beløp i den størrelsesorden det her skal være snakk om.

Powered by Labrador CMS