Ryktesaker, uke 34

Rike russere vil hente Nemanja Vidic. Les dagens overgangsrykter her.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson har solgt John O’Shea og Wes Brown til Sunderland, men samtidig gått til innkjøp av trioen Phil Jones, Ashley Young og David de Gea. Engelske aviser hevder også at skotten fortsatt er på jakt etter en midtbanespiller før overgangsvinduet stenger om en liten uke.

Det skjer mye i Silly Season, og selv om ryktene har avtatt noe den siste tiden, samler United.no her alt av rykter som omhandler United for å gi deg en oversikt over hvordan ting ligger an. Under følger ryktene for uke 34.

  • For en oversikt over hvilke kilder som historisk sett er mer pålitelige enn de andre, se her.

Tidligere ukers ryktespalter:

  • United-rykter, uke 33 (15. august – 21.august)
  • United-rykter, uke 32 (8. august – 14. august)
  • United-rykter, uke 31 (1. august – 7. august)
  • United-rykter, uke 30 (25. juli – 31. juli)
  • United-rykter, uke 29 (18. juli – 24. juli)
  • United-rykter, uke 28 (11. juli – 17. juli)
  • United-rykter, uke 27 (4. juli – 10. juli)
  • United-rykter, uke 26 (27. juni – 3. juli)
  • United-rykter, uke 25 (20. juni – 26. juni)
  • United-rykter, uke 24 (13. juni – 19. juni)
  • United-rykter, uke 23 (6. juni – 12. juni)

Søndag 28. august

Anzhi Makhachkala kjøpte nylig Samuel Eto’o, men vil ikke gi seg med det. Den russiske klubben er ute etter å forsterke troppen enda mer, og Nemanja Vidic skal stå øverst på ønskelisten, melder Daily Star. Anzhi skal være villige til å betale £25 millioner for serberen, og tilby han en ukeslønn på £90 000.

Ellers har Sir Alex Ferguson fortalt ManUtd.com at Dimitar Berbatov ikke er til salgs.

Lørdag 27. august

Ingen rykter å melde om.

Fredag 26. august

Darron Gibson har vært aet til et knippe klubber. deriblant Aston Villa. Nå hevder imidlertid Alex McLeish at de ikke kommer til å forsøke seg på midtbanespilleren.

– Vi har han ikke på radaren. Han er en av flere midtbanespillere vi har diskutert, men det ser ikke sånn ut, sier Villa-sjefen ifølge Sky Sports.

Lite tyder på at det kommer flere nye spillere inn dørene på Old Trafford dette overgangsvinduet, skal vi tro administrerende direktør David Gill. Han sier til Sky Sports at de er fornøyde med dagens tropp.

– Jeg tror ikke vi henter flere spillere i år, sier Gill.

Torsdag 25. august

Det gjenstår seks dager av sommerens overgangsvindu, og ryktene vil ha det til at Sir Alex Ferguson fortsatt ønsker seg en kreativ midtbanespiller til klubben. Caughtoffside.com skriver at det nå er Paulo Henrique Ganso som stjeler oppmerksomheten til mannen fra Govan. Santos ønsker £25 millioner for unggutten, og med både Real Madrid, Inter og Chelsea interesserte i 21-åringen, er Fergie åpen for å la Ganso bli i Brasil til januar.

Onsdag 24. august

The Guardian-journalist Daniel Taylor skriver på sin Twitter-profil at Manchester United ikke kommer til å foreta seg noe mer på overgangsmarkedet før vinduet stenger natt til 1. september. Derimot skriver han ta Darron Gibson trolig forsvinner ut portene på Old Trafford.

Det har vært rolig rundt midtbanemannen etter at overgangen til Sunderland strandet, men nå ryktes det at Aston Villa er interessert i å hente 22-åringen. Birmingham-klubben er villig til å betale £3,5 millioner for Gibson, som har havnet langt bak i køen i United. Det skriver Daily Mail.

Manchester City bekrefter på sine hjemmesider at Samir Nasri har skrevet under for klubben. Ifølge Mark Ogden fra The Telegraph skal United ha vært med i kampen til siste slutt, men de Røde ville ikke betale like mye som City.

Tirsdag 23. august

På en usedvanlig rolig dag på ryktefronten er det Mario Götze som er i søkelyset. Tyske Bild melder at United har skrevet til Borussia Dortmund for å forberede et bud. Ifølge Defensa Central vil United få kamp av Real Madrid om signaturen – som så mange andre ganger tidligere i sommer.

Samir Nasri blir klar for Manchester City enten tirsdag eller onsdag, melder flere engelske medier. City og spilleren selv vil finne en løsning raskt for å hindre at han blir cuptied til Champions League.

Mandag 22. august

Vi starter dagen med Arsenal-sjef Arsene Wenger, som innrømmer at både United og City er interesserte i Samir Nasri. Han tror imidlertid det ikke blir noen overgang for franskmannen, som var et sjeldent lyspunkt for Arsenal mot Liverpool på lørdag.

– Begge Manchester-klubbene er interesserte. Jeg har alltid håpet på å beholde han. Jeg tror dypt inni hjertet er han lykkelig her. Det er ingenting som tyder på at Nasri forlater klubben i øyeblikket, sier Wenger ifølge TF1.

United kan komme til å benytte seg av klausulen i Dimitar Berbatovs kontrakt, som gjør at de kan forlenge avtalen med ett år – for så å selge han neste sommer, melder Telegraph. Mer om dette kan du lese her.

Calciomercato.com hevder at det er en a mellom United og Borussia Dortmunds midtbanespiller Shinji Kagawa. Nettstedet inidikerer imidlertid at en avtale først vil skje neste sommer.

Powered by Labrador CMS