Giggs ble igjen

OPPDATERT United dro til Moskva uten Ryan Giggs (bildet).

Publisert Sist oppdatert

Men trollmannen sitter ikke igjen alene. Han var nemlig bare en av fem førstelagsspillere som ble sittende igjen i Manchester da resten av troppen satte kursen østover for onsdagens Champions League-oppgjør med CSKA på Luzhniki.

Giggs fikk en smell mot slutten av lørdagens kamp mot Bolton, og Sir Alex så ingen grunn til å ta noen sjanser med sin veteranspiller under en uke før Premier League-oppgjøret mot Liverpool på Anfield.

I tillegg til Giggs, er også Wayne Rooney, Patrice Evra, Ji-sung Park og Darren Fletcher hjemmesittere, mens Dimitar Berbatov og Nemanja Vidic, som på forhånd var tvilsomme, er med til den russiske hovedstaden.

Hvorvidt de to blir klare til kamp, er ennå usikkert. Før han dro østover ga Ferguson riktignok uttrykk for godt håp for Berbatov, men han var litt mer tilbakeholden når det gjaldt Vidics muligheter:

– Jeg håper også Nemanja (Vidic) vil bli klar, men uansett er han definitivt med mot Liverpool, sa manageren.

Troppen som dro: Van der Sar, Kuszczak, Foster; Neville, Rafael, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Brown, J. Evans, C. Evans, Fabio; Valencia, Scholes, Carrick, Anderson, Nani; Owen, Berbatov, Macheda, Welbeck.

:

Kilde; ManUtd.com

Powered by Labrador CMS