– Berbatov og Owen må spille

Sir Alex Ferguson om tirsdagens laguttak.

Publisert Sist oppdatert

Jonny Evans er suspendert til tirsdagens bortekamp mot Aldershot i ligacupen.

Unggutta Paul Pogba, Ezekiel Fryers og Larnell Cole kan håpe på en kamp. Noen har også skrevet at Ravel Morrison er med i troppen.

Federico Macheda er skadet, og Sky Sports melder at kampen kommer for tidlig for Tom Cleverley – selv om han var tilbake på trening igjen forrige uke. Jeg stoler imidlertid mer på journalistene på manutd.com, og flere der har Cleverley med på sine lag i den interne tippekonkurransen. Derfor er nok Cleverley med i troppen i kveld.

Det er likevel en masse av de andre reservene på A-laget som også trenger spilletid.

– Vi har en veldig sterk tropp, sier manager Alex Ferguson til MUTV.

– Vi hadde med oss 23 mann til Romania, men lot Rio Ferdinand bli igjen. Han skulle uansett ikke spille. Så med en tropp på 24 mann så må alle få kamper.

– Michael Owen og Dimitar Berbatov må få spilletid, understreker han.

– Dette blir egentlig ganske så likt som mot Leeds. Alle (unggutta som var med til Leeds) kommer til å reise sammen med oss. Det skjer igjen og igjen at unge spillere tar steget og overtar en annens rolle, fortsetter sjefen.

– Du ser en spiller på juniorlaget, så på reservene og så sier du plutselig til deg selv: Hvorfor ikke prøve ham på førstelaget? Det handler om temperament. Det – sammen med kvalitet, modighet og vilje. Det er faktorer som trengs i en toppspiller i United.

United slo Leeds 3-0 borte i forrige runde, etter et overraskende laguttak.

Uniteds lag mot Leeds: Amos – Valencia, Carrick, Fryers, Fabio – Diouf, Park, Giggs, Macheda – Berbatov, Owen

Powered by Labrador CMS