– En lett avgjørelse å ta

VIDEO-INTERVJU: Fulham har omsider sikret seg Dimitar Berbatov. Bulgareren får trøye nummer 9 i sin nye klubb.

Publisert Sist oppdatert

Dimitar Berbatov har ifølge rapportene vært nær å gå til både Fiorentina og Juventus de siste par dagene, men til slutt var det Fulham som trakk det lengste strået.

Bulgareren gjennomførte den medisinske testen i London-klubben torsdag ettermiddag, og fredag – på overgangsvinduets siste dag – kunne Fulham presentere nyervervelsen.

-Jeg er overlykkelig over å skrive under for Fulham, og gleder meg til å spille for Martin Jol igjen. Så fort jeg ble klar over Fulhams interesse så var dette en lett avgjørelse å ta. Jeg er imponert over fasilitetene her, og de som jobber her fått meg til å føle meg velkommen. Det er en familievennlig atmosfære rundt klubben, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Berbatov til Fulhams nettside.

Sir Alex sa følgende om salget fredag morgen – før det ble offisielt.

– Han er en veldig talentfull spiller, og han var spesielt god i hjemmekamper. Da jeg endret stilen vår, så passet den imidlertid ikke ham. Uansett hvor han drar, så kommer han imidlertid til å gjøre det bra, sa United-manageren.

Og så ble det altså Fulham.

Berbatov har skrevet under på en toårskontrakt med Fulham. Han får også trøye nummer 9 også i Fulham, slik han har hatt i United. Det er ikke opplyst hvor mye Fulham må ut med for angriperen, men det spekuleres i en sum på omlag £5 millioner.

Spissen kom til United sommeren 2008 og scoret 56 mål på 149 kamper for klubben.

United.no takker Dimitar Berbatov for innsatsen, elegansen og målene, og ønsker lykke til videre med karrieren i Fulham.

Se intervju med Berbatov like etter at han skrev under for Fulham her.

<i> </i><iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/s6rBok-LN9w» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

Se en fin video av mye av det gode bulgareren gjorde for United under.

<i> </i><iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/C08pZjZOmLw» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS