– Han fortjener oss ikke

Dimitar Berbatov må tåle hard kritikk fra Fiorentina etter at han angivelig vendte dem ryggen.

Publisert Sist oppdatert

Fiorentina-ledelsen hevder at den var kommet til enighet med Berbatov om en overgang til Stadio Artemio Franchi, og at de til og med hadde betalt første avdrag på overgangssummen, da det hele kollapset.

Italienerne hevder videre at Berbatov og hans agent var booket inn på en direkteflygning til Firenze på onsdag, men at disse aldri dukket opp i Firenze. Flybillettene skal ha vært betalt av Fiorentina.

– Dette skyldes hensynsløs og arrogant oppførsel av andre klubber, og har ingenting å gjøre med verdier som fair play eller moral. De har overtrådt enhver grense for anstendighet, heter det i kunngjøringen fra «Fiore».

Disse «andre klubbene» som skal ha fått bulgareren til å ombestemme seg, er identifisert som Fiorentinas Serie A-rivaler Juventus, samt Fulham. Disse to skal i siste liten ha hektet seg på i kampen om den 31 år gamle angriperen.

I den nådeløse erklæringen fra Fiorentina heter det videre at Berbatov «ikke er verdig vår by, og heller ikke drakten og de verdier den står for. Vi er nå glade for at han ikke kom til Firenze».

Foreløpig foreligger det ingen kommentarer fra Berbatov-leiren, og heller ikke Fulham ønsket å si noe da BBC forsøkte å få dem i tale onsdag kveld.

Snudde ryggen også til Juve

Også Sky Sports refererer de ovenstående uttalelsene fra Fiorentina. I samme rennet hevder de at Dimitar Berbatov også har bestemt seg for å ignorere interessen fra Juventus.

Kanalen siterer Juve-direktør Beppe Marotta, som hevder at bulgareren vraket «Den gamle damen» av hensyn til familien «som ønsker å bli boende i England».

Dermed er det i øyeblikket ting som tyder på at Fulham blir Berbatovs neste arbeidsgiver.

Powered by Labrador CMS