– Jeg har ingen drømmer

Wolfsburg-manager Dieter Hecking hevder at han er mest opptatt av at laget hans spiller en god kamp.

Publisert Sist oppdatert

– De kaller det «Drømmenes teater». Selv har jeg ingen drømmer; jeg foretrekker virkeligheten. Nå ville det ikke vært så dumt med en seier, men det viktigste vil være å spille god fotball, påstår Hecking ifølge UEFA.com.
Det er åpenbart at den 51 år gamle tyskeren prøver å dempe forventningene til eget mannskap foran kveldens Champions League-oppgjør mot Manchester United på Old Trafford.

Om kveldens utfordring:

– Et hvert Champions League-oppgjør er en utfordring, men vi ligger godt an etter seieren over CSKA Moskva og vil prøve å bygge videre på den, sier Hecking, og ser frem til møtet med Louis van Gaals mannskap.

“Jeg er enig i at atmosfæren (på Old Trafford) kan påvirke sluttresultatet.”

Dieter Hacking, Wolfsburg

– Det vil bli en stor opplevelse å spille på Old Trafford, men selv er vi nødt til å konsentrere oss om egne prestasjoner og håpe på et positivt resultat.

– Dette blir min første visitt til Old Trafford og jeg er enig i at atmosfæren kan påvirke sluttresultatet. Men det bekymrer meg ikke. Jeg håper bare at spillerne mine vil bevise at Wolfsburg er et veldig godt fotballag.

– United er mer erfarne

Dieter Hecking mener at kritikken mot laget hans har vært i overkant besk etter 5-1-nederlaget mot Bayern München og helgens 1-1-resultat mot bunnlaget Hannover.

– Vi gjorde noen endringer i spillerstallen over sommeren, og signerte gode spillere, som for eksempel Max Kruse. Likevel vil nok de fleste mene at United kommer til å vinne. Uansett skal vi prøve å legge press på dem. Joda, de er mye mer erfarne enn oss, men la oss nå vente og se hva som skjer ute på gressteppet, for vi har kommet hit for å spille fotball, avslutter 51-åringen som nå er inne i sin fjerde sesong som sjef for «ulvene» fra Niedersachsen.

Du har fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS