Ryktesaker, uke 47

Både PSG og Juventus vurderer David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 25. november:

17.00: Inter Milan skal også være ute etter Paul Pogba, hevder Mirror. Tidligere denne uka var det snakk om at Juventus kunne være interessert i å hente franskmannen tilbake.

Det hevdes at Inter vil tilby enten Milan Skriniar eller Ivan Perisic som en del av en overgang for Pogba.

Inter kan ikke signere noen spillere før neste sommer, på grunn av brudd på FFP-reglene.

10.30: Både Arsenal og Atletico Madrid skal ha vurdert Juan Mata, men nå ser det ut som den sympatiske spanjolen får en ny kontrakt på Old Trafford. Det melder Mirror.

Ifølge avisa er det snakk om en treårskontrakt.

10.00: Mirror skriver også at Mourinho er ute etter West Hams Marko Arnautovic.

50 millioner pund skal være det som skal til for å få østerrikeren til Manchester.

Lorenzo Pellegrini har også figurert i disse spaltene. Nå ser det ut som United kanskje venter til sommeren med å hente Roma-spilleren.

Da må de røde djevlene i så fall betale ham ut via klausulen på 26,5 millioner pund.

09.30: Vi tar med et rykte fra gårsdagen. David de Geas agent, Jorge Mendez, skal angivelig ha vært i flere samtaler med Juventus. Det melder italienske Tuttosport.

Spanjolens kontrakt går ut etter denne sesongen, men United har opsjon på ett år til.

Mendez var for øvrig mannen som fikk i gjennom Cristiano Ronaldos overgang til Juventus.

Men det er flere toppklubber som er interessert. Ifølge Daily Mail er PSG også ute etter spanjolens tjenester.

Den styrtrike klubben skal ifølge ryktene være villig til å gi de Gea en ukelønn verdt 300.000 pund. Denne gangen skal de visst komme seg unna FFP-reglene ved å selge Neymar til Real Madrid og bygge laget rundt Mbappe isteden.

En mulig erstatter, kan være Jordan Pickford – ifølge avisen.

Lørdag 24. november

10.10: Anthony Martial var i kanonform like før landslagspausen, men har tidvis hatt det trøblete på Old Trafford.

Ifølge Sky Sports er Chelsea og Juventus fortsatt interessert i å hente franskmannen på nyåret.

09.50: Det er ingen tvil om at Alexis Sanchez har underprestert i United-trøya, men han kommer ikke til å forlate klubben med det første – skal vi tro José Mourinho:

– Han har aldri fortalt meg at han ønsker å forlate klubben. Han har aldri fortalt meg noe annet enn at han er fornøyd med å være her, sa portugiseren fredag.

Fredag 23. november:

07.30: Daily Mail skriver at United kommer til å sende en speider for igjen å titte på Fiorentina-stopper Nikola Milenkovic når de møter Bologna søndag. 21-åringe er et av de heteste stoppernavnene som kobles til United, sammen med Inters Milan Skriniar og Napolis Kalidou Koylibaly.

Torsdag 22. november:

18.51: Denne saken fra Manchester Evening News handler egentlig om det manglende stopperkjøpet i sommer, noe som gjorde at Mourinho skal ha følt seg sviktet, og United-manageren skal fortsatt være urokkelig i sin tro på at United må ha en ny midtstopper. Seniorkilder i klubben hevder at klubben er klare til å legge inn bud hvis den riktige spilleren er tilgjengelig.

Inter-stopper Milan Skriniar skal ha vært førstevalget i sommer.

15.40: Sist fredag ble det hevdet at United jakter på Atlético Madrid-stopperen Diego Godin, noe som tilsynelatende ble tatt godt imot av en rekke fans.
Nå melder imidlertid Corriere dello Sport [via talkSPORT] at også AC Milan har kastet seg inn i kampen om den erfarne uruguayaneren, hvis kontrakt utløper til sommeren.

08.45: The Sun skriver at Marcus Rashford er åpen for tanken på å forlate United dersom det kan hjelpe ham til å sikre plassen på det engelske landslaget.
På tirsdag kom det frem at Real Madrid er interessert i 21-åringen, og Rashford sies å være klar til å åpne samtaler om en overgang – men bare hvis han ikke etter hvert klarer å spille seg til en fast plass i United.

Marcus Rashford ready to quit Man Utd for Real Madrid to save England spot.

Avisen siterer «en United-kilde», som sier følgende:
– Marcus er United tvers igjennom, men dette har vært en start-stopp-sesong for ham, så han har blitt litt frustrert.
Av Uniteds 17 kamper til nå i sesongen, har Rashford startet 8 og kommet inn fra benken 5 ganger.

08.00: Chris Smallings kontrakt utløper til sommeren, men ifølge Daily Mail ønsker United å beholde sin ofte så utskjelte midtstopper.
Smalling, som fyller 29 i dag, har blitt linket til Everton, men kan isteden feire bursdagen sin med beskjed om at United ønsker å belønne ham med ny kontrakt og lønnsøkning fra £80.000 i uken til £120.000.

07.55: En annen midtstopper som blir/har blitt linket til United er Inters Milan Skriniar. The Sun melder nå at også Chelsea har meldt seg på i kampen om den 23 år gamle slovaken, som skal være verdsatt til £70 millioner.

07.45: Sky Italia hevder at Manchester United kan komme til å hente Fiorentina-stopperen Nikola Milenkovic i januar.
Den 21 år gamle serberen har spilt samtlige av Fiores Serie A-kamper denne sesongen og scoret to mål på veien. Han spilte også for landet sitt under sommerens VM-sluttspill, og har siden beholdt landslagsplassen.
Kilden forstår det slik at José Mourinho er interessert i å få signaturen Milenkovic enten i januar eller til sommeren.

Onsdag 21. november:

20.07: Egentlig fra i går, men vi tar det med: Paul Woolston kan annonseres som ny United-spiller neste uke, melder Manchester Evening News. Den 20 år gamle målvakten har vært på prøvespill i United etter at han ble frigitt av Newcastle, og klubben ønsker med den signeringen å gi Matej Kovar og Alex Fojticek mer konkurranse på keeperplass, melder avisa.

Tirsdag ble Woolston også fotografert i United-tøy på trening:

12.00: José Mourinho var forresten til stede på Sveits – Belgia denne uka, sannsynligvis for å kikke nærmere på Toby Alderweireld og muligens også Borussia Dortmunds Axel Witsel. Mourinho så nylig også Belgias kamp mot Island.

08.30: Daily Star (ja, vi vet) har en sak fra sin mest kjente reporter, Jeremy Cross, en såkalt exclusive – om at United ønsker å gi Marcus Rashford en ny kontrakt verdt om lag 150.000 pund i uka. Dette skjer etter at unggutten har blitt koblet til både PSG og Real Madrid den siste tiden.

07.30: Mandag kom det nye rapporter rundt United og Napoli-stopper Kalidou Koulibaly, og det må vel da nevnes at argentinske TyC, gjengitt hos The Sun, hevder at United har budt 77 millioner pund for stopperen, bare for å få nei. Napoli krever visstnok rundt 89 millioner pund for å vurdere et salg.

07.20: Agenten til Romas Lorenzo Pellegrini har sagt at hans spiller kun er opptatt av å bli bedre i Roma, etter at midtbanespilleren er blitt koblet til United. Det skriver Corriere dello Sport.

07.15: Nettsiden Calciomercato skriver at Inter vurderer om de skal selge 29 år gamle Ivan Perisic til United for 31 millioner pund. José Mourinho ønsket jo kantspilleren med den gode innleggsfoten for ett år siden, men fikk da nei. Nå skal prisen være lavere, uten at det er klart om United fortsatt er interesserte.

Tirsdag 20. november:

15.00: Sport Witness melder om motstridende opplysninger i Frankrike vedrørende Ligue 1-klubben Amiens’ 16 år gamle angriper, Noam Emeran.
Storavisen L’Equipe hevdet mandag at Manchester United har vunnet kappløpet om det unge talentet, at han hadde akseptert et tilbud «for noen uker siden», men at vil forbli i sin nåværende klubb i de neste par månedene før han flytter til Old Trafford.
Få timer senere ble imidlertid dette imøtegått av RMC Sport. Her ble Uniteds interesse bekreftet, men det ble også lagt til at ingenting er helt avklart på dette tidspunkt.
Riktignok ble det hevdet at United ligger godt an, men at Valencia, Juventus og Barcelona fortsatt er med i kappløpet.

14.10: Spanske Marca [via Birmingham Mail] hevder at Manchester United er en av flere klubber, inkludert Real Madrid, som er interessert i Alfonso Pedraza, Villarreal-vingen som i 2016/17-sesongen spilte 14 kamper på lån i Leeds.
22-åringen har spilt samtlige av Villarreals kamper til nå i sesongen og høstet strålende kritikker. Pedrazas Wikipedia-profil.

10.30: I går ble Marcus Rashford nevnt i forbindelse med påstått interesse fra Juventus, og i dag følger The Sun opp med at samme mann også skal være ønsket av Real Madrid. Det heter at Real-manager Santiago Solari jakter på en ny spiss etter å ha mistet tålmodigheten med Gareth Bale og Karim Benzema.
Også de to tidligere United-spillerne, Radamel Falcao og Zlatan Ibrahimovic kan, ifølge artikkelen, være aktuelle for de tre siste års Champions League-vinnere.

07.50: Så er det på an igjen: Etter at det i en kort stund har vært noenlunde ro rundt saken, kaster Corriere dello Sport [italienskspråklig] bensin på et tilsynelatende sluknende bål når det hevdes at Paul Pogba ønsker å forlate Manchester United til fordel for Juventus. Dette skal hovedpersonen angivelig selv ha fortalt tidligere lagkamerater i Fiat-hovedstaden.
The Mirror er blant flere som har kastet seg på denne saken.

Mandag 19. november:

18.15: Vanligvis troverdige The Times skriver at Juventus har et ønske om å signere Marcus Rashford.

Det står ikke så veldig mye mer konkret i saken, annet enn at Rashford selv må vurdere om det er i United forholdene for hans videre utvikling er best.

Vi legger til at artikkelforfatteren av saken ikke er den i avisen som kjenner United best. 

16.30: José Mourinho er stadig på stopperjakt, og øverst på ønskelisten er Kalidou Koulibaly, hvis vi skal tro rapportene den siste tiden. 

Napoli-spilleren skal være på blokka til flere av europas storklubber, men Napoli har ingen ambisjoner om å selge spilleren sin. La Repubblica, gjengitt av Sport Witness, mener å vite at United er villige til å by opp mot 90 millioner euro for spilleren, men selv dette vil ikke være nok for Napoli. 

12.50: Det er en kjent sak at Eric Bailly er en ettertraktet mann. Både Tottenham, Arsenal og PSG skal ha vist interesser for ivorianeren, og nå rapporterer Corriere dello Sport [via Football.London] at også AC Milan har meldt seg på listen. Milaneserne skal sågar ha tatt kontakt med Manchester United, og skal derved være den første klubben som har foretatt en konkret henvendelse i saken.

11.30: Grêmio-vingen Éverton Soares, som fredag ble linket til Manchester United, gir ifølge Goal.com uttrykk for interesse for en overgang. Likevel ønsker han å vente til sesongen er over før han eventuelt vil vurdere å flytte på seg.
– På et eller annet tidspunkt hører vi jo rykter, ikke sant?, lød svaret hans da SporTV spurte ham om interessen fra Old Trafford.
– La oss vente og se hva som skjer ved sesongslutt, vente til det hele er over, så får vi se hva som er best, både for meg og Grêmio, sier Éverton.

 

Powered by Labrador CMS