– Han trenger tid

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba spilte i Uniteds to siste kamper før landskampoppholdet, og bidro godt ved å være involvert i begge Uniteds mål i de to kampene.

Han scoret Uniteds ene mål mot AC Milan, og sendte med det United videre i Europa League, mens han hadde den målgivende pasningen til Mason Greenwoods mål mot Leicester i FA-cupen.

Før dette hadde han vært ute i halvannen måned med skade, så han kunne ikke spille hele kampene, og det gjorde han heller ikke da Frankrike onsdag startet VM-kvalifiseringen med et skuffende 1-1-resultat hjemme mot Ukraina. Midtbanespilleren kom inn i det 63. minutt, og landslagssjef Didier Deschamps anerkjenner at Pogba trenger litt tid for å komme seg skikkelig i gang igjen.

– Han er ikke i sin beste form, det er helt sikkert, siteres Deschamps på, uten at det var ment som kritikk av 28-åringen.

– Vi hadde ikke vår beste periode da han kom inn som innbytter mot Ukraina, men de 30 minuttene var naturligvis bra for ham.

France v Ukraine - FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier
FIKK RUNDT EN HALVTIME: Paul Pogba.

– Som enhver spiller som kommer tilbake fra skade, så trenger han tid. Han var i denne situasjonen i november også, da han kom uten å ha spilt så mange minutter, og spilte en time mot Finland som ikke var så god, men det stoppet ham ikke fra å ha en veldig god kamp mot Portugal etter det.

Frankrike spiller søndag ettermiddag (15.00 skandinavisk tid) mot Kasakhstan på bortebane, før de onsdag kveld gjester Bosnia-Hercegovina. Kanskje får vi Pogba fra start allerede i dag?

– Han er kapabel til å spille fra start, men også til å komme inn i løpet av kampen. Men han trenger minutter på banen for å komme seg i form igjen.

Powered by Labrador CMS