– Han kan ikke gjøre alt alene

Paul Pogba ble buet på av de franske supporterne etter forrige landskamp. Nå tas han i forsvar av Didier Deschamps.

Publisert Sist oppdatert

Riktignok erkjenner den franske landslagssjefen at United-spilleren ikke hadde noen spesielt god dag på jobben mot Italia i forrige ukes privatlandskamp, der han ble buet på av de franske supporterne.

– Nei, det er ingen tvil om at han kan bedre enn det. Og det har jeg pratet med ham om, uten at det var noe problem, fortalte Deschamps på fredagens pressekonferanse. Samtidig maner han det franske folk til å moderere sine skyhøye forventninger til Pogba.

Les også: Tre av fire vil ikke ha Pogba fra start

– Pogba er i stand til å utrette absolutt alt, men han kan ikke utrette alt på egenhånd, sier landslagssjefen om spilleren som var en nøkkelmann da Frankrike gikk til EM-finale på hjemmebane i 2016.

Nå er det imidlertid uklart om Pogba i det hele tatt blir å se i startelleveren i Frankrikes åpningskamp i VM mot Australia. Lørdag spiller Les Bleus generalprøve mot USA.

– Laget som får prøve seg vil være svært likt det som starter i VM. Ikke nødvendigvis helt likt, men det er konkurranse på alle plasser. Jeg må ta en del vanskelige valg, sier Deschamps.

Et helt konkret svar på hvordan Pogba ligger an i kampen om startplass er altså ikke godt å gi, men litt klokere er det mulig å bli ved avspark klokken 21.00 lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS