Rios bilder slettet

Da Rio Ferdinand tok bilder under forleden dags besøk til Det hvite hus i Washington, oppdaget han etterpå at flere av dem ikke lenger eksisterte!

Publisert Sist oppdatert

United-stjernen, som er svært aktiv på sosiale medier, oppdaget at bilder som han hadde lagt ut på Twitter @rioferdy5, var blitt fjernet.

Måpende måtte han konstatere at en eller annen – kanskje Jack Bauer(?) – hadde brutt seg inn på kontoen hans og tatt seg til rette.

«Oi… noen har tatt seg inn på telefonen min og fjernet bilder fra Twitter… Dette er dypt… er Jack Bauer i Washington?!», skrev han etterpå.

Et av de fjernete bildene bar underteksten: «Sikkerheten trenger en oppgradering her i Det hvite hus.» Det fikk Rio til å kommentere:

«Bildet av sikkerhetsfolkene ble fjernet raskt og effektivt… de leker ikke her i DC. Akkurat nå føler jeg meg som en medvirkende i 24. Jeg er forbløffet.»

Etter treningen dagen etter, skrev Rio følgende:

«Treningen er nettopp over i DC… har en merkelig følelse… akkurat som om en eller annen Jack Bauer-etterretningstype følger etter meg… hacker seg inn på telefonen min, og så videre…»

P.S.: Det må legges til at bilder av Rio og lagkameratene som spiser kaker i den store matsalen, ikke ble fjernet.

Powered by Labrador CMS