– Brasiliansk trio på treningsopphold

Ifølge Sambafoot.com skal Aguilar, Bruno Gomes og Lucas Evangelista fra Desportivo Brasil trene med United de to neste ukene.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har siden november 2008 hatt et samarbeid med den brasilianske klubben Desportivo Brasil, i håp om å kunne utvikle talenter i Brasil, som senere skal bli gode nok for å ikle seg den røde United-trøya. Samarbeidet har foreløpig ført til at Rafael Leao har vært over på lån våren og høsten 2011, mens Lucas Evangelista spilte for United i en reservelagsturnering i Belo Horizonte i Brasil.

United skal ikke ha blitt videre imponert over Rafael Leao, men det brasilianske nettstedet Sambafoot.com melder tirsdag at tre nye brasilianere er på vei til Manchester for å trene med klubben. Disse spillerne er nevnte Evangelista, som er midtbanespiller, samt spissene Aguilar og Bruno Gomes. Trioen ankommer Manchester torsdag, og skal etter planen være på Carrington de neste to ukene.

Mellomstasjon i Nederland

En annen av spillerne som har deltatt i samarbeidsprosjektet, midtbanespilleren Gladstony, ble i januar hentet til nederlandske Twente. Også for trioen som skal trene med United de neste ukene, er planen at de skal reise til Nederland og Twente når de fyller 18 år. Oppholdet i Twente, en klubb som deltar i talentsamarbeidet, skal gi dem nyttig erfaring og gjøre det enklere for dem å få arbeidstillatelse dersom en overgang til Manchester United skulle bli aktuelt.

Lucas Evangelista og Aguilar er begge født i 1995, mens Gomes er født i 1996. Dette betyr at de først vil være aktuelle for en overgang til Twente om henholdsvis ett og to år, mens en eventuell United-overgang vil skje enda senere i tid.

LES MER:

  • Oppdrag Brasil – hvordan Uniteds samarbeid med Desportivo Brasil fungerer.

Powered by Labrador CMS