– Hva jeg tenkte da vi trakk United? At vi har en sjanse

Dette sier Wayne Rooney før møtet med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Vi var lenge vant til at Wayne Rooney scoret mål, men på torsdag ønsker nok de fleste at han ikke skal gjøre nettopp det.

Som spillende assistenttrener for Derby skal han nemlig møte Manchester United i FA-cupens femte runde. Kampen spilles torsdag, kl. 20:45.

Til Derbys supporterkanal, RamsTV, forteller han at han stort sett ønsker at Manchester United skal vinne, men at det er litt annerledes denne gangen.

– Jeg elsker klubben. Det er et lag jeg ønsker at skal gjøre det bra. Jeg vil at de skal vinne, men i de kommende 90-120 minuttene vil jeg at de skal tape, sier Rooney som selv ønsker å avansere i FA-cupen. 

IKONISK: Av Rooneys 253 mål for Manchester United er det kanskje brassesparket mot Manchester City de fleste husker.

– Jeg har kommet hit [til Pride Park] som Manchester United-spiller i FA-cupen tidligere. Jeg vet hvor mye det betyr for spillerne, fansen og støtteapparatet å få besøk av Manchester United. Det er en stor dag for en fotballklubb, og det er en stor utfordring. 

Den tidligere United-kapteinen deler også hva han tenkte da han så trekningen.

– Hva jeg tenkte da vi trakk United? At vi har en sjanse. På det tidspunktet spilte ikke Manchester United på sitt beste, men de har kommet seg i løpet av den siste tiden.

Les hva Rooneys manager sa før kampen her.

Powered by Labrador CMS