Preview: Derby – United

Les deg opp på skader, form, dommeren, diskusjoner og mer før fredagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Kampen spilles fredag klokka 20.55.

Skadene:

Profil Darmian

United i forrige kamp (0-1 mot Saints): De Gea – Lingard, Darmian (McNair inn 60), Smalling, Blind, Borthwick-Jackson (Januzaj inn 86) – Schneiderlin, Fellaini (Mata inn 46), Herrera – Martial, Rooney

United-vurderinger før kamp: Mange igjen. Det er få alternativer defensivt, noe som nok betyr at Smalling, Blind og Borthwick-Jackson fortsetter. Spørsmålet er om Paddy McNair, som kom inn mot Southampton, eller Guillermo Varela, får sjansen på høyresiden bak.

Profil Memphis

Derbys skader: Derby sliter med noen langtidsskader, blant annet på gode Will Hughes, men Derby har forsterket med Marcus Olsson, Nick Blackman og Abdoul Camara i januar

Derby i forrige kamp (4-1-tap mot Burnley): Carson – Christie, Keogh, Shackell, Warnock,. Butterfield, Thorne, Johnson, Ince, Martin, Blackman

Pressekonferansen:

Her kan du lese hva Louis van Gaal sa før kampen.

Her kan du lese hva Derby-manager Paul Clement sier om kampen.

Formen:

Høyst varierende for United.

Etter tre seirer og to uavgjorte på de siste fem ble det tap 0-1 hjemme for Southampton i forrige kamp. Prestasjonene varierer også stort, men har for ofte vært svake. Det var svakt mot Southampton sist, og heller ikke fantastisk i seieren mot Liverpool før det. Bortekampen mot Newcastle var dramatisk og underholdende, men før det var det en svak kamp mot Sheffield United. 1. omgangen mot Swansea før det igjen var ikke bra, men 2. omgangen var bedre, og før det igjen så var det en ganske underholdende 0-0-kamp mot Chelsea.

United har imidlertid kun vunnet én av sine siste seks bortekamper i alle turneringer.

Derby har ramlet fra ligaledelse i desember til 3. plass på tabellen etter bare ett poeng av de siste 12 mulige. Den eneste seieren på de siste seks er borteseieren mot League Two-bunnlaget Hartlepool i 3. runde av FA-cupen. Akkurat som United slet mot Sheffield United avgjorde Derby også mot slutten av den kampen.

Hva står på spill:

Avansement til 5. runde, men også mer for to lag som desperat trenger en opptur nå.

Hull City v Queens Park Rangers - Premier LeagueDommeren:

Anthony Taylor. Har dømt United to ganger tidligere denne sesongen, og United har tapt begge – borte mot Arsenal og borte mot Bournemouth.

Statistikk og diskusjon:

Kampen diskuteres selvsagt allerede på unitedforumet.no, forumet vårt. Ta en titt og bli med i diskusjonen der du også.

“Har vel ikke i min tid som MU fans ikke brydd meg så lite om en MU kamp som jeg gjør nu til Derby kampen”

Pixma i United-forumet. Trykk for å lese mer.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS