SKJERMBILDE: MUTV.

– Ingen sjanse for at Jesse får det målet!

Kanskje var ballen innom Jesse Lingard før den fløy inn i mål, men Luke Shaw er fast bestemt på at han ønsker å krediteres 1-0-målet på Pride Park.

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw er ikke akkurat en mann som havner hyppig i målprotokollen.

Målet mot Derby var hans andre for United, men teknisk sett var ballen tilsynelatende innom Jesse Lingard (som heller ikke har vært særlig produktiv det siste året) på veien mot målet.

Etter kampen var det god stemning i MUTV-intervjuet med Shaw da det var snakk om Uniteds 1-0-mål, og det kunne der virke som om Lingard muligens har prøvd å fyre opp Shaw ved å snakke om det som sitt mål.

– Han prøver [å hevde at det er hans scoring], men det er ingen sjanse for at han får det målet! Jeg har ikke sett det igjen, men han sier at ballen gikk via ryggen hans. Jeg ville ærlig talt vært ganske flau over å kreve det målet om jeg var ham! Han kan bare la meg få denne for en gangs skyld, og bare legge det fra seg, smilte Shaw.

– Det er en stund siden mitt forrige mål, og det var fint å forhåpentligvis ha fått målet mitt i dag. Forhåpentligvis kan jeg få flere i løpet av sesongen.

TAR (KANSKJE) INNPÅ: Luke Shaw har nå ett mål mindre enn Bruno Fernandes i United-drakta – så lenge ikke målet blir gitt til Jesse Lingard, vel å merke.

De to andre målene er det mindre grunn til å diskutere – de vet vi nemlig at tilhører Odion Ighalo.

– Han er i kjempeform, og manageren sa før kampen at når han får sjansen, så er det ikke mange han bommer på. Han kunne hatt et hat-trick, og reist hjem med kampballen, men to mål og to gode avslutninger.

– Vi er veldig glade på hans vegne, og forhåpentligvis kan det fortsette slik lenge.

TOMÅLSSCORERE: Luke Shaw har to mål i United-karrieren (hvis han får 1-0-målet), mens Ighalo scoret to mål mot Derby.
Powered by Labrador CMS