Spesielt to spillere imponerte Solskjær mot Derby

Dette sa Solskjær rett etter kampen på Pride Park.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær møtte MUTV etter Derby-kampen og ble spurt om han mente at dette var enda en godt utført dag på jobben

– I cupen handler det kun om å avansere. Selv om vi var favoritter, så vet man aldri.

En som leverte en solid kamp var Luke Shaw. Han åpnet målkontoen, men ga seg ikke før han kunne legge til en målgivende pasning på statistikken.

– Han blir bare bedre og bedre. Han hadde en skade tidlig i sesongen, men han har kommet sterkt tilbake og spiller med selvtillit, sier manageren før han gir ros til den andre målscoreren. 

LEVERER: Har vi noen gang sett ham så god i United-drakta?

– Odion er en skikkelig boksspiller. I alle kamper han er med ser vi at han får sjanser, sier Solskjær og legger til at sjansene til Wayne Rooney var imponerende før han takker av bortefansen for støtten:

– Vi blir ydmyke når vi kommer til bortebaner og hører at fansen støtter oss gjennom tykt og tynt, for det gjør de. De sto virkelig på i dag. 

Trekningen i FA-cupen har allerede funnet sted og Manchester United skal møte Norwich på bortebane, men den kampen er for langt frem i tid til at Solskjær kan fokusere på den allerede nå.

– Det er enda en kamp i kalenderen, men vi må tenke på City først. Så må vi tenke på LASK, Tottenham og så LASK igjen. Først da kan vi begynne å tenke på FA-cupen. 

– Det var godt at spillerne tok vare på sjansen i dag. Vi har en sterk tropp å velge fra nå, og det blir viktig når det kommer så mange kamper de neste ukene. 

Powered by Labrador CMS