Morecambe v Manchester United U21 - EFL Trophy

Kåret til sesongens beste U23-spiller

Publisert Sist oppdatert

Fansen stemte frem Bruno Fernandes som sesongens beste spiller, mens spillerne selv valgte Luke Shaw.

Fernandes vant også prisen for sesongens beste mål, for sitt mål hjemme mot Everton, men var vel muligens heldig med timingen der, ettersom Edinson Cavani samme kveld scoret et mål som fort kunne vunnet den kåringen.

Nå har klubben også bekreftet hvem som har vunnet prisen som sesongens beste U23-spiller for United. Det er Hannibal Mejbri som stikker av med den utmerkelsen. 

Han vinner dermed Denzil Haroun-troféet, som i fjor ble vunnet av James Garner.

Mejbri har fire mål og ni målgivende pasninger denne sesongen, og det sistnevnte er klart flest på laget.

– Det er et veldig stolt øyeblikk for meg og familien min. Jeg vil si takk til trenerne, lagkameratene mine og alle som hjalp meg. Takk så mye, sa Mejbri.

– Vi gjorde det godt med et ungt lag [i U23-ligaen], og jeg tror vi alle lærte noen ting. Treneren hjalp oss mye, med det tekniske og hvordan vi måtte jobbe, og for meg personlig var det godt. Jeg lærte mye. Jeg måtte være sterkere, og jeg har vært mer stabil i kampene, og hatt flere mål og målgivende enn sesongen før.

Hannibal Mejbri har trent med A-laget en periode nå, og hvem vet: Kanskje ville han ha debutert på A-laget om det ikke var for at han ble skadet på feil tidspunkt i vår.

Manchester United Training Session
TRENER MED A-LAGET: Hannibal Mejbri.

U23-trener Neil Wood, som ut fra tidligere praksis nok har spilt en vesentlig rolle i tildelingen av denne utmerkelsen, er fornøyd med utviklingen til den talentfulle 18-åringen.

– Jeg mener han har vært på en utrolig reise, egentlig. Da han først kom opp [fra U18-laget], så var han full av energi, og løp overalt, noen ganger til skade for laget. Hans disiplin har blitt kraftig forbedret, både med og uten ball, og han tar mer defensivt ansvar. Han begynner virkelig å skjønne den delen litt mer. Det var vanskelig i starten siden det fysiske var et steg opp for ham, men han er en tøff gutt. Jeg mener at han kan ta smellene og kan passe på seg selv.

Mejbri har spilt i mange forskjellige posisjoner. Noen ganger har han vært innom en sentral midtbanerolle, men han har også spilt mye som tier, som falsk nier og ute på venstrekanten.

– Jeg føler at det er viktig at han har noen forskjellige posisjoner han kan spille i, og et par posisjoner hvor han kan briljere og påvirke spillet, heller enn at han kun er en tier eller en offensiv midtbanespiller, forklarte Wood.

U23-SJEF: Neil Wood.
Powered by Labrador CMS