– Man trenger karakterer som ham

Denis Irwin og Mikaël Silvestre tror at Evra kommer til å bli savnet i United-garderoben.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evras overgang fra Manchester United til Juventus ble endelig et faktum mandag, etter en sommer med spekulasjoner og rapporter om at kun detaljer gjenstod.

Den franske venstrebacken fulgte dermed Nemanja Vidic og Rio Ferdinand ut stadionportene, og er dermed den tredje rutinerte spilleren som forlater United i sommer.

Denis Irwin vet hvordan det er å være venstreback for Manchester United, og 48-åringen er raus i omtalen av den franske backen.

– Han har vært en herlig spiller for oss, en herlig leder og en fantastisk personlighet i garderoben. Det er nok en erfaren spiller som forsvinner, men dessverre skjer det i fotballklubber. Spillere flytter på seg og vi ønsker ham bare det beste – han har vært en fantastisk spiller for Manchester United, sa han, og la til:

– Han var veldig edel i sitt brev til fansen og han elsket Manchester United, det er det ingen tvil om. Han visste hva det handlet om – tradisjonene og historien til United. Han ga alt, og var en favoritt blant fansen.

– Når ting går imot deg, trenger man karakterer som Patrice, som kan løfte stemningen i garderoben. Han vil definitivt bli savnet på den fronten, men vi er Manchester United, og vi går videre, poengterte Irwin.

Mikaël Silvestre forklarer hvorfor Evra var så viktig for stemningen i garderoben.

– Han var veldig tøysete, og han elsket å le og gjøre narr av folk, men han elsket også når folk gjorde narr av ham. Man må kunne gi og ta, og han var en god karakter som alltid var positiv – derfor var han så viktig i garderoben, fortalte Silvestre.

– Det er trist å se ham dra etter en så lang periode i klubben. Nå er det en ny æra med Luke Shaw. Han er en veldig god investering for klubben. Patrice gjorde det veldig bra, og jeg snakket med ham og gratulerte ham med overgangen. Jeg vil bare si lykke til, la han til.

Powered by Labrador CMS