Ryktesaker, uke 5

Van Persie kan returnere til Arsenal, og Moyes ska gjøre storrengjøring i troppen.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak, slik at dere som elsker dem lett kan finne dem, men alle andre lett kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 2. februar:

12.05: I januar prøvde Manchester City å hente Mangala fra Porto, men midtstopperen ble værende i Portugal, og nå ryktes det at Manchester United kaster seg inn i kampen. Daily Mirror hevder at United vil hente midtstopperen for å erstatte Rio Ferdinand til sommeren.

09:45: I følge The Daily Mail skal Robin van Perise være en av spillerne som kan komme til å forlate klubben i sommer. Nederlenderen skal ikke ha et godt forhold til David Moyes, samtidig som at familien hans ikke har funnet seg til rette i Manchester.

Fredag 31. januar:

OBS: For ytterligere ryktesaker i dag – sjekk «Deadline Day minutt for minutt»

07.15: Fulham-manager Rene Meulensteen forsøker å hente United-duoen Larnell Cole og Ryan Tunnicliffe til Craven Cottage før overgangsvinduet stenger ved midnatt. Les saken her.

07.10: Beryktede Metro skriver i dag at Tottenham har kastet seg inn i kampen om å få hente Nani på lån. Italienske Inter, som har vært linket til portugiseren de siste dagene, kan dermed vente seg hard konkurranse om portugiserens underskrift. Les saken her.

Torsdag 30. januar:

22.05: En 16 år gammel brasilianer med navnet Douglas Garcia har vært på prøvespill hos United denne uken. Dette er ungguttens andre prøveopphold siden november. Garcia kommer fra samarbeidsklubben Desportivo Brasil.

07.15: Bayern München-manager Pep Guardiola mer enn antyder at Toni Kroos kan være på vei bort fra den tyske storklubben. På spørsmål om spekulasjonene som linker den 24 år gamle midtbanespilleren til United, gjorde ikke Guardiola noe for å dempe disse. Tvert imot. For, ifølge blant andre Express, svarte spanjolen isteden slik: – Han er en viktig spiller, men ting snur fort i fotball. Her i dag, borte i morgen. Les saken her.

Onsdag 29. januar:

23.10: Ang. Fernando, som ble nevnt lenger nede, bringer vi en tweet fra en portugisisk journalist. Så får vi se om det stemmer:

Tirsdag 28. januar:

19.40: Er vi på jakt etter ny andrekeeper? Dagbladet skriver at United snuser på Molde-keeper Ørjan Nyland. Også Everton skal være interesserte. Les mer. 18.50: Sport Witness har skrevet litt om Toni Kroos, og da hovudsaklig om hva tyske Bild har skrevet om saken. Kroos ønsker å bli lønnet mer likt de store stjernene i Bayern München, og har foreløpig ikke kommet til enighet med Bayern om ny kontrakt. Problemet for spillere som har kommet fra akademiet er gjerne (også i andre klubber) at klubbene ikke er villige til å betale dem like mye. Sport Witness mener essensen kommer i den siste setningen i saken til Bild: United ønsker Kroos uansett pris. Det gjør ikke Bayern. Les hele saken. 10.20: Sport Witness om Fernando-ryktene

 

10.00: Toni Kroos utelukker ingenting i den videre karrieren. Bayern-spillerens kontrakt går ut sommeren 2015, og David Moyes kikker nærmere på ham sammen med en av Kroos’ representanter før helga. Les saken her.

09.15: Det virker også stadig som om Wayne Rooney kommer nærmere en ny kontrakt. Daily Mail melder at det trolig bare er snakk om dager før han forlenger med United. Les saken her.

09.00: Ifølge Tuttomercatoweb.com er AC Milan interessert i Nemanja Vidic, men de vil vente til sommeren hvor han er gratis. Da vil de tilby ham en fireårskontrakt, skriver nettsiden.

07.45: Ifølge The Times er det bare en liten mulighet for at United forsterker med enda en spiller før overgangsvinduet stenger natt til lørdag. I stedet vil ryddejobben i stallen skje i sommer. Spillere som Nemanja Vidic og Patrice Evra står da uten kontrakt, mens spillere som Antonio Valencia, Javier Hernández, Rio Ferdinand, Alexander Büttner, Nani, Ashley Young og Shinji Kagawa vil da være fort kunne forsvinne fra United, ifølge Oliver Kay i The Times.

07.40: Mye om Luke Shaw og interessen fra United og Chelsea i dag. The Independent skriver at United gjerne vil få til en avtale nå i januar, men at det vil koste dyrt og at de også må by klart mer enn Chelsea- som Shaw har spilt for på aldersbestemte lag. Southampton skal heller ikke være veldig giret på å selge nå – siden det vil være feil signal til manageren etter at klubbformannen trakk seg for et par uker siden. Les saken her.

07.35: Til de av dere som ønsket Yohan Cabaye. Newcastle og Paris St. Germain ble sent mandag kveld enige om en overgangssum på 25 millioner euro for ham. Det betyr uansett at en av lagene rundt oss på tabellen svekkes.

07.30: Daily Express står ikke akkurat øverst på troverdighetslista, men de skriver i alle fall tirsdag at Monaco kan komme til å by på Javier Hernandez eller Southamptons Dani Osvaldo nå i januar, for å erstatte sin langtidsskadde stjernespiss, Radamel Falcao. Les saken her.

Mandag 27. januar:

22.20: Toni Kroos har blitt koblet til Manchester United. Skal vi tro Jan-Åge Fjørtoft, som har mange kilder innad i tysk fotball, kan tyskeren havne i Chelsea.

 

22.05: Etter at Leighton Baines signerte ny kontrakt, og Luke Shaw har fått beskjed om at han ikke går noen steder, gjenstår Fábio Coentrão igjen som et av de heteste backalternativene. United må imidlertid forberede seg på å få kamp fra AC Milan om portugiserens underskrift, om man skal tro portugisiske A Bola. Prislappen på den venstrebacken skal ligge på rundt 20 millioner pund.

16.10: Mandag ettermiddag bekreftet Ole Gunnar Solskjær at Cardiff har hentet Fábio til Wales. Noen hadde kanskje håpet at Rafael da Silvas tvillingbror en dag ville bli god nok til å erstatte Patrice Evra, men nå må altså United satse på en annen hest. Luke Shaw har tidligere blitt hyppig nevnt. Mandag kom imidlertid Mauricio Pochettino med en beskjed som ikke kunne misforstås:

– Southampton har ingen interesse av å ha selge Luke. Ikke for øyeblikket, og ikke til sommeren. Vi har ingen intensjoner om å selge.

15.15: Fábio skal ha trent med Cardiff tirsdag, mens det fortsatt gjenstår noe før Wilfried Zaha blir klar for waliserne på utlån. Det sa Ole Gunnar Solskjær på sin pressekonferanse mandag.

10.00: Leighton Baines skrev mandag under på en ny kontrakt med Everton. Dermed er nok han  uaktuell som United-spiller, og det hele stemmer godt overens med hva som er kommet fra United-kilder den siste måneden. United jakter nå i stedet på en yngre – og helst bedre – venstreback enn Baines.

08.10: United er klare til å kjempe mot Chelsea igjen. Denne gangen er det Southamptons Luke Shaw det gjelder, og en mulig sommerovergang på 30 millioner pund, siden United har identifisert Shaw som et hovedmål. Det skriver The Telegraph. United skal ha undersøkt mulighetene for å hente Shaw allerede nå, men skjønt at det er vanskelig. Spørsmålet er også hvor lett det blir å vinne denne kampen mot Chelsea – siden 18 år gamle Shaw har vokst opp som Chelsea-fan. Les saken her.

08.00: David Moyes skal ha gitt Wayne Rooney detaljer om hvordan manageren vil få United tilbake på toppen igjen. Dette for å få Rooney til å skrive under på ny kontrakt. I samtalene skal han fått detaljert informasjon om hvordan 150 millioner pund skal brukes på overgangsmarkedet, han skal ha fått beskjed om at han er ønsket med videre som kaptein og hans nye årslønn skal ligge på om lag 15 millioner pund. United håper kontraktslengden for 28-åringen blir på fire eller fem år, skriver The Times.

Powered by Labrador CMS