– Det bor mange mål i meg

Nick Powell om debuten, scoringen og om iveren etter å vinne troféer.

Publisert Sist oppdatert

18-åringen scoret 15 mål i sin siste sesong for Crewe Alexandra før overgangen til Manchester United gikk i boks. Mot Wigan, i debuten, åpnet han målkontoen også hos rødtrøyene.

Ifølge ham selv var lørdagens prosjektil bare en forsmak på hva United-fansen har i vente.

– Dario Gradi (Crewe-direktør) sa alltid til meg at det ikke bare handler om å gå i angrep og forsvare seg, men å score mål. Jeg scorte mange mål forrige sesong, og håper jeg kan gjenta den bedriften for United, sier unggutten, som lover at han skal beholde fotfestet etter drømmedebuten.

– Hehe, ja – den oppgaven har pappa tatt på seg. Nå skal jeg hjem og nyte denne herlige følelsen, sier den hardtskytende midtbanemannen til Manchester Uniteds offisielle hjemmesider.

I Crewe Alexandra dunket Powell inn scoringer foran 5000 mennesker. På Old Trafford var det 75,142 mennesker tilstede mot Wigan. Er det rart unggutten var litt preget av stundens alvor?

– Jeg var litt redd til å begynne med. Jeg har aldri spilt for så mange mennesker før, men det var fantastisk atmosfære her. Fansen gjorde det enkelt for meg å komme inn i det, og jeg er glad for å ha gjennomført mine første offisielle minutter i Manchester United-trøyen.

Det er en herlig følelse å ha gjennomført debuten, legger han til. Nå skal han, i stedet for å klappe seg selv på skulderen og slå seg til ro, fortsette læringskurven.

– Jeg lærer av spillere som Scholes, Carrick og Giggsy hver eneste dag. De er fantastiske, og de har alle vært gjennom denne fasen og gått videre til å vinne troféer. Det er det jeg også vil oppnå.

Powered by Labrador CMS