DEBUTSCORING: Marcus Rashford scoret 3-0-målet mot Basel.

Debutkongen

Marcus Rashford er ekspert på å score i debutene sine.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford putter ballen i mål nesten hver gang han gjør noe for første gang.

Da Rashford plutselig ble satt inn fra start mot FC Midtjylland i februar 2016, så var det mange som var spente på stortalentet, men selv for de av oss som hadde fulgt ham lenge, så var det en oppsiktsvekkende start på United-karrieren av unggutten.

Senere scoret han også i England-debuten, men det er slettes ikke bare for klubb og land han har startet med scoring. Selv når vi ser på spesifikke turneringer viser det seg at Rashford er god på dette.

UNITED-DEBUTEN: Marcus Rashford scoret to.

Debutene hans oppsummert:

  • Rashford scoret som sagt i United-debuten. Ikke bare ett, men to!
  • Han scoret (også som nevnt) i England-debuten, og gjorde det umulig for Roy Hodgson å vrake ham til EM-sluttspillet. Debutmålet mot Australia kom etter bare 128 sekunder på banen, og gjorde Rashford til den yngste debutantscoringen for England noen gang.
  • Morsomt nok debuterte han for U21-landslaget etter å ha spilt for A-landslaget, og selvsagt debuterte han med scoring der også. Motstander 6. september for litt over et år siden var Norge, og det endte med hat-trick for Rashford.
  • Den nevnte United-debuten var – selvsagt – også hans første opptreden i Europa League.
  • I sin første Premier League-kamp ble det også to mål. Arsenal var laget som fikk gjennomgå – litt bedre motstand enn Midtjylland der, altså.
  • Da han spilte sitt første Manchester-derby, så endte det selvsagt med Rashford som matchvinner, da han lurte City-forsvaret før han satte inn 1-0.
  • Rashford scoret i sin første ligacupkamp for United, selvsagt. Han kom inn som innbytter mot Northampton, og gikk av banen med både mål og målgivende pasning.
  • Og nå: Selvsagt. Han hadde aldri spilt i Champions League før, og brukte bare noen minutter på å sette inn sitt første mål i turneringen.

 

Powered by Labrador CMS