Real Sociedad v Manchester United - UEFA Europa League Round Of 32 Leg One

– Jeg var rasende

Dean Henderson med krass kritikk av Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Den Nottingham Forest-utlånte sisteskansen kommer med påstander om brutte løfter og retter kraftig skyts mot sin faste arbeidsgiver.

– Jeg avslo flere gode muligheter til å gå på utlån forrige sommer fordi jeg ble lovet plassen som førstekeeper. Og de lot meg ikke gå på lån. Det var frustrerende. Å sitte på benken og kaste bort tolv måneder i den alderen, er kriminelt. Jeg var rasende, sier Henderson i et intervju med talkSPORT.

25-åringen fikk tolv kamper totalt og ti strake fra start av Ole Gunnar Solskjær i Premier League og hadde tilsynelatende gjort seg til førstevalg mellom stengene på tampen av 2020/2021-sesongen. 

– Jeg kom med i EM-troppen (som han senere måtte trekke seg fra på grunn av skade, journ.anm) og ble fortalt at jeg var førstekeeper når jeg kom tilbake til United. Men så ble jeg coronasyk. Og etter det var det ingen som fulgte opp lovnadene, blir han sitert på.

Og med null Premier League-kamper foregående sesong, der han i forkant tilsynelatende var forespeilet å være klubbens førstevalg, ble ikke bare begeret fullt for mannen fra Whitehaven. Det rant fullstendig over.

Derfor skal avgjørelsen om å dra på utlån sågar ha blitt tatt uten å i det hele tatt konferere med lagets nye manager Erik ten Hag.

– Jeg fortalte klubben at jeg ville spille fotball og at de måtte la meg gå. Og jeg var på vei bort nesten før han hadde startet i jobben sin. Og jeg har heller ikke pratet med ham siden, røper Henderson.

Manchester United har foreløpig ikke svart på kritikken fra Henderson.

 

 

Powered by Labrador CMS