zionsuzuki190722

– Takket nei til United etter enighet om overgangssum – mens Heaton blir værende

Publisert Sist oppdatert

United har allerede kjøpt inn ny førstekeeper, men det er foreløpig usikkert hvilke andre keepere United kommer til å ha kommende sesong.

Zion Suzuki er en av de potensielle andrekeeperne United har blitt koblet til, og Manchester Evening News skriver at den amerikanskfødte japaneren har takket nei til United etter at United skal ha vært enige med Urawa Red Diamonds om en overgangssum.

Suzuki skal heller ha valgt å signere for Sint-Truiden, en japansk-eid klubb i den belgiske toppdivisjonen. Trolig handler dette mest av alt om et ønske om spilletid.

Tom Heaton skal ha ønsket seg bort i sommer, men lokalavisa skriver nå at han kommer til å bli værende i United etter samtaler med Erik ten Hag.

Samtalen skal ha vært god, og søndag var Heaton til og med kaptein i uavgjortkampen mot Athletic Club i Dublin. Heaton har blitt koblet til Hull City og til nyopprykkede Luton Town.

tenhagheaton260223
SER UT TIL Å BLI VÆRENDE: Tom Heaton.

Hva med Henderson?

Situasjonen rundt Dean Henderson er fortsatt noe usikker. Nottingham Forest ser på andre keepere, og The Athletic meldte mandag morgen om enighet mellom Forest og Arsenal om Matt Turner.

Amerikaneren kommer senere mandag til å gjennomføre en medisinsk test med klubben.

Dette betyr ikke at Henderson-jakten er over – David Ornstein skriver nemlig at Forest fortsatt er fast bestemt på å hente Henderson tilbake til City Ground.

En låneavtale hvor et bestemt antall kamper vil tvinge frem et kjøp er noe av det som det har blitt forhandlet om, og det har tidligere blitt meldt av The Athletic-journalistene Laurie Whitwell/Paul Taylor at Forest ønsker at kjøp skal bli tvunget frem etter rundt 30 kamper, mens United angivelig ønsker at det skal skje etter bare noen få kamper.

Manchester United Pre-Season Training Session
HENDERSON: Blir det Forest-retur?
Powered by Labrador CMS