Se fire United-aktuelle spillere i samme kamp

England møter Frankrike i U21-EM tirsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

United-keeper Dean Henderson er i Englands tropp.

Det er også Aaron Wan-Bissaka, som nå kobles sterkt til United, samt James Maddison, som ble nevnt som United-aktuell tidligere i juni.

Crystal Palace-høyreback Wan-Bissaka er den som kobles sterkest til United nå. Engelske medier hevder at spilleren nærmest er desperat etter å komme seg til United, og mandag kveld ble det rapportert at Palace hadde avslått et bud på 50 millioner pund – hvorav 35 millioner var garantert, men hvor resten var bundet opp i ulike klausuler. Det rapporteres at Palace ønsker en garanti på 50 millioner for spilleren som har fått drakt nummer 2 for England i U21-EM.

Leicesters midtbanespiller Maddison var den som skapte flest målsjanser av alle Premier League-spillere i sesongen vi akkurat har lagt bak oss, men prislappen skal ligge på cirka 60 millioner pund. Han har drakt nummer 8 i EM.

SJANSESKAPER: James Maddison.

Englands motstander tirsdag er Frankrike, et fransk lag med blant annet Lyon-spiss Moussa Dembélé i troppen – og han har også blitt nevnt av flere som et mulig United-kjøp hvis Romelu Lukaku faktisk ender i Italia. Matteo Guendouzi, fra Arsenal, bør også være godt kjent for United-fans etter flere kamper mot dem i inneværende sesong.

MÅLFARLIG: Moussa Dembélé.

Keeper Dean Henderson er eneste United-spiller i den engelske troppen, og det er forventet at han spiller – spesielt etter at han fikk drakt nummer 1 tildelt i forkant av turneringen. Så er spørsmålet om Henderson spiller for United neste sesong eller om han igjen leies ut til Sheffield United. Han rykket opp til Premier League med dem denne sesongen, og det vil ikke overraske om han får en sesong med dem på lån også i Premier League – før han virkelig vurderes som førstekeeper.

Det spesielle er at kampen ikke sendes på TV i Skandinavia. Her handler det altså om å finne seg en stream hvis man vil se de involverte spillerne i aksjon fra 21.00.

England og Frankrike er i gruppe med Romania og Kroatia, og hver kamp er viktig i U21-EM, siden det bare er de tre gruppevinnerne – og den beste toeren – som avanserer til knockoutspillet der det altså går rett til semifinaler. Finalen spilles 30. juni.

Det betyr at det nok er tvilsomt om noen av de aktuelle spillerne skriver under for sin nye klubb før det – selv om det ikke er umulig at klubber kan bli enige og spillerne kan bli enige med klubbene via sine representanter før den tid.

Powered by Labrador CMS