Dean Henderson. Her i aksjon for Shrewsbury Town.
Dean Henderson. Her i aksjon for Shrewsbury Town.

Henderson i U21-troppen

Eneste United-innslag i Aidan Boothroyds engelske landslagstropp. Også walisiske Regan Poole har fått innkalling.

Publisert Sist oppdatert

Den 21 år gamle burvokteren har hatt en strålende sesong som bakerste mann hos den opprykksjagende League One-klubben Shrewsbury, og har altså fått belønning i form av en plass i Englands U21-tropp til landskampene mot Romania og Ukraina, henholdsvis 24. og 27. mars.

Den første er en privatlandskamp som for anledningen har fått navnet «The Cyrille Regis International», til minne om den tidligere WBA-spilleren som nylig gikk bort, mens den andre er kvalifiseringskamp til neste sommers EM-sluttspill i Italia og San Marino.

Begge oppgjørene skal spilles på hjemmebane, på henholdsvis Molineux Ground i Wolverhampton og Bramall Lane i Sheffield.

Poole i Wales-troppen

Også den innlånte Northampton-spilleren Regan Poole har fått beskjed om å gjøre seg klar til landslagsoppdrag. 19-åringen fra Cardiff er for tiden ute av laget på Sixfield Stadium, men har likevel fått plass i 18-mannstroppen til den walisiske U21-sjefen Robert Page.

I likhet med engelskmennene skal også waliserne ut i EM-kvalifisering i den kommende landskampuken. Kampen mot Bosnia & Herzegovina spilles i Zenica neste fredag, 23. mars.

Powered by Labrador CMS