– Cavani og Varane har hatt en god treningsuke

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær kan få et aldri så lite luksusproblem til helgen.

Både Edinson Cavani og Raphael Varane har trent for fullt denne uken, og kan være aktuelle til kampen mot Southampton.

Manchester United Training Session
GOD UKE: Ole Gunnar Solskjær beskriver den siste uken som en veldig god treningsuke, også for Edinson Cavani og nykommer Raphael Varane.

– Både Edinson og Rafael har trent godt denne uken og vi har hatt en veldig god uke bak oss, sier Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse. 

Solskjær vil ikke røpe om de to er med i troppen til kampen mot Southampton, men legger ikke skjul på at det fysiske nivået til begge to er bra.

– Har alltid tatt godt vare på seg selv

Særlig fysikken til veteranspissen fra Uruguay imponerer United-manageren.

– Edinson har alltid tatt godt vare på seg selv. Han hadde ulike personlige grunner til å komme tilbake litt senere, men han er i god form og la oss se hva vi kan få ut av ham i nærmeste fremtid, smiler Solskjær lurt.

Manchester United v Leicester City - Premier League
KAN BLI EN JOKER: Edinson Cavani starter neppe mot Southampton til helgen, men det fysiske nivået til veteranspissen er så bra at han er høyaktuell for en plass i troppen.

United-manageren røper også at Dean Henderson er tilbake i trening etter å ha slitt med utmattelse som følge av coronaviruset.

– COVID er skremmende fremdeles. Du hører historier om folk som ikke er idrettsutøvere men som knapt merker noe. Samtidig hører du om veltrente utøvere som føler seg slitne og blir hardere rammet. Men Dean er tilbake igjen nå og trener vekter for å bygge muskler igjen etter å ha vært ute en stund, men han trener ikke med laget foreløpig, sier Solskjær. 

– Vil ikke tvinge noen til å ta vaksinen

Solskjær kunne også fortelle at ikke alle United-spillerne er dobbeltvaksinert til tross for at samtlige i den voksne befolkningen i Storbritannia har fått tilbud om det.

– Ikke alle har fått to vaksiner nei. Jeg er dobbeltvaksinert, og råder alle andre til å gjøre det samme, men vi kan ikke tvinge noen. Klubben ønsker det, men vi kan ikke tvinge noen, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS