Dean Henderson

Kan være ute med skade frem til august

Publisert Sist oppdatert

Da Nottingham Forest endte opp med å hente inn Keylor Navas mot slutten av januarvinduet, så skjønte en at Dean Hendersons skade potensielt kunne være av det langvarige slaget, men det har vist seg å være verre enn først ventet.

Nå skriver Manchester Evening News at det er ventet at 26-åringen må opereres for skaden i låret, og at en slik operasjon trolig vil holde ham ute av spill til august.

Det har vært ventet at Henderson vil bli solgt, men dette skadeoppholdet kan potensielt gjøre det mer komplisert for United å få solgt ham denne sommeren.

Erik ten Hag ville ha Henderson tilbake som andrekeeper i januar, etter at Martin Dubravka dro tilbake til Newcastle, men Henderson var ikke interessert i den rollen, og han er nok neppe spesielt lysten på rollen som andrekeeper neste sesong heller.

Hvis han ikke blir solgt, så står valget mellom å prøve å låne ham ut igjen, eller å bestemme at han skal bli igjen for å prøve å konkurrere med David de Gea. Hovedpersonen selv har dårlige erfaringer med å gjøre det etter å ha fått sesongoppkjøringen spolert.

dean henderson
IKKE LYSTEN PÅ Å SITTE PÅ BENKEN: Dean Henderson.

Oppdatering fra Van de Beek

En annen spiller som potensielt har en usikker fremtid i United, Donny van de Beek, har uttalt seg til MUTV om skaden sin.

– Jeg er opptatt med rehabiliteringen etter skaden min, og alt går bra. Det er vanskelig å gi dere et eksakt tidspunkt [for en retur], så vi får se hvordan alt går. Jeg gjør mye arbeidet på treningsrommet, og kommer nærmere til å være på banen, noe som er positivt.

– Jeg er ikke langt unna.

Trolig får vi nok uansett ikke se Van de Beek i aksjon før i sesongoppkjøringen i juli.

dvb2
SKADET SEG I JANUAR: Donny van de Beek.
Powered by Labrador CMS