Manchester United Training Session

Henderson og Van de Beek ikke nærmere United-exit

Publisert Sist oppdatert

Det går sjelden en pressekonferanse uten at noen av de engelske journalistene spør Ralf Rangnick om situasjonen til Dean Henderson og Donny van de Beek.

Sånn ble det også fredag, men uten at tyskeren kunne komme med noe særlig nytt – utover at Henderson hadde levert noen strålende redninger på tordagens trening.

– Jeg har fortalt Dean at jeg ønsker at han skal bli, begynte tyskeren.

– Ja, han er en fantastisk keeper, noe han også viste på trening torsdag. Vi vil imidlertid ha ham som én av tre keepere vi har her. Det er fullt forståelig at han vil spille, men vi er fortsatt med i tre turneringer. Da trenger vi de to-tre keeperne vi faktisk har, selv om jeg kan forstå hans ønske om å spille regelmessig på toppnivå.

– For Donny så gjelder også mye av det samme som for Dean. Jeg er glad for å ha ham i troppen, og han kom jo innpå mot Villa i FA-cupen sist de siste 15-20 minuttene og gjorde det bra da. Han trener også alltid godt.

– Så er det VM neste vinter og han vil spille der. Louis van Gaal (Nederlands trener) har også fortalt at han må spille for å være med der. Jeg kan forstå at Donny vil det. Konkurransen her er tøff, men jeg hadde en samtale med ham etter trening for et par uker siden. Da var rådet mitt til ham at han bør bli her ut sesongen, sa United-manageren.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:

Powered by Labrador CMS