Joyce om de utlånte

Reservelagstrener Warren Joyce har kommet med sin dom over prestasjonene til United-spillerne som er på lån i andre klubber.

Publisert Sist oppdatert

Som alltid har United lånt ut spillere til lag i Premier League og lavere divisjoner, for å gi unggutter etterlengtet erfaring og kamptrening. Ni spillere er for tiden på lån, og Warren Joyce har fortalt ManUtd.com hva han mener om spillernes prestasjoner så langt.

Om Ritchie De Laet (Norwich)

– De Laet er nok den største profilen som er på lån. Han har spilt ganske bra i Norwich, men har gjort en stor feil i hver kamp. Hvis man ser bort i fra feilene, har han gjort det bra. Han må forbedre konsentrasjonen for å ta det siste steget til å bli en god midtstopper i Premier League.

Om Danny Drinkwater (Barnsley)

Drinkwater gjør sakene sine svært godt i Barnsley. Jeg har fått mange gode rapporter fra dem, og laget har også gjort det bra etter han kom dit.

Om Ryan Tunnicliffe og Scott Wootton (begge Peterborough)

Om Robert Brady (Hull)

– Brady har vært fantastisk og ser ut som en trussel hver gang han har ballen. Han har både skapt og scoret mål, og Hull er veldig fornøyde med han.

Om Oliver Norwood og Sam Johnstone (begge Scunthorpe)

– De to ungguttene har gjort det bra, og vant mot Yeovil i den verste forestillingen laget har vist siden de kom dit. Sam og Oliver var bare glade for å få de tre poengene etter den kampen.

Om Joshua King (Borussia Mönchengladbach)

– King ble operert i sommer, så han måtte gjennom trenes opp igjen da han kom til Tyskland. De leder Bundesligaen for øyeblikket, så det har vært vanskelig for han å spille seg inn i startelleveren.

Fotnote: Bebe er på lån i Besiktas, men er langtidsskadet.

Powered by Labrador CMS